25-09-2007, 20:23 PM
Kuidas kommenteerite nende traktorite läbivust,töökindlust,vastupidavust.
Varsti tuleks mul otsustada kumb osta.
Andke head nõu!
Varsti tuleks mul otsustada kumb osta.
Andke head nõu!
motoblokk Kirjutas:Mind huvitaks veel info Neva MB1 kohta:
Kuidas põllul adra ja freesiga tööd teha on? Kui lihtsalt kinni jääb?
Kuidas on lood veoste vedamisega nt metsa all - mõtlen väikemaid puu ja oksakoormaid? Kui tõhusad on freesnoad?
Kas uuema MB2 haakeseadmed lähevad MB1-le ka?
Edu!
(18-02-2008, 19:39 PM)motoblokk Kirjutas: Mind huvitaks veel info Neva MB1 kohta:Mul on MB-1 juba pea 10 aastat. Kuna ma talu ega lehma ei pea, siis minu 1500m2 krundi jaoks on ta täpselt paras. Varem sai põllumaad tehtud ja freesiga kobestatud. Jõudlus on labidatööga võrreldes ikka mäekõrgune. 2 nädalat labidat = 20 min freesimist. Pehmel põllumaal on kobestamine lihtne ja muld saab väga kohev. Otse läheb asi libedalt, aga pööramine on kuramuse raske. Nagu oleks ehituskärul ratta ära võtnud ja telliseid täis ladunud. Pöörata tuleb käigupealt ja täisgaasiga. Sisuliselt "kannakas" nii et muld lendab. Füüsiliselt on freesidega MB-1-e taltsutamine raske, võtab treenimata inimese väga ruttu võhmale. Ka käivitamine on vene mootoril füüsiliselt raske. Kui piisavalt kiiresti ja jõuliselt ei jaksa nööri tõmmata, siis virutab tagasi nii et sõrmed on kolm päeva sirgu.
Kuidas põllul adra ja freesiga tööd teha on? Kui lihtsalt kinni jääb?
Kuidas on lood veoste vedamisega nt metsa all - mõtlen väikemaid puu ja oksakoormaid? Kui tõhusad on freesnoad?