Postitused: 186
Teemad: 34
Liitus: Apr 2005
Maine:
2
Tekkinud siis ka selline küsimus, et mis firma värvi soovitate? Ei tahaks selle Sadolini omaga kah teha, sest pidi hiljem matiks tõmbama. Olen kuulnud, et mingi firma veokavärvid pidid kõige paremad olema vanale masinale, aga kas tavalisi lahusti baasil värve üldse veel saada on kuskilt? Üheks tingimuseks on ka see, et värv peaks olema siiski suhteliselt odav.
Postitused: 2,005
Teemad: 234
Liitus: Jan 2003
Maine:
3
Kuivõrd sa suhtud nagunii "...las ta praegu jääb nii nagu on ... " siis võid sinna üks kõik, mis saasta värvi peale tõmmata.
Kui teha, siis hästi ja kui ei siis parem üldse mitte!
Dad.
Postitused: 183
Teemad: 12
Liitus: Jan 2006
Maine:
2
See auto lihtsalt käe harjutamiseks käsile võetud või tahad sellest midad tänavakõlbulikku teha?
Fiat 127 0.9l
Postitused: 449
Liitus: Jul 2006
Maine:
5
sadolin tahab ahju, u.60kraadi ! ma kunagi oma volvuga nii tegin!!
Postitused: 39
Teemad: 0
Liitus: Aug 2006
Maine:
1
Nendel Chopperi lehtedel on minu arust üks lahe eestis tehtud auto(ei ole üle pingutatud) ja kahjuks (minu arust rumalalt) soomlaste poolt rikutud mosse. Vähemalt jääb viimase väite puhul selline mulje, kui vaadata auto kompleksust algul ja mis punnitatud jama sellest pärast on saanud.
Sinu auto on OK, kui ainult saaks kuidagi ära kaotada need nõmedad VAZ 2102 tagatulede augud...
Igal juhul jõudu ja jaksu!
reims
Postitused: 1,475
Teemad: 41
Liitus: Jul 2003
Maine:
15
Tubli töö! Ja pole neil 02 tuledel häda midagi, omamoodi sobivad tõesti.
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
muidu vahva idee, kuid ikka õiget kroomi vaja sinna, kuna see sprey sul seal üle paari korra roolikeeramist peal ei püsi...
Postitused: 186
Liitus: Apr 2005
Maine:
2
Ega tea jah. Lasin küll muidu korraliku krundi alla ja oma 6 kihti värvi ka 5 minutiliste vaheaegadega. Aga eks siis näeb kuidas see peal seisab
Postitused: 183
Teemad: 12
Liitus: Jan 2006
Maine:
2
Kuidas sa nii korraliku ringi sellest ketist said keevitada?
Fiat 127 0.9l