(08-06-2009, 17:37 PM)badass Kirjutas: (08-06-2009, 15:59 PM)indrek1000 Kirjutas: Nii, et põrandaküte siin mitmest kohast läbi käinud. On ka hea? Endal ka garaazil sama lahendus, aga pole veel järgi.
Ma ei ole väga kindel, kas pörandaküte garaagesse sobiks. Nimelt koju paneks tolle küll ilma pikemalt mötlemata, sest seal käid ju ilma jalatsiteta.
Ma olen päris kindel, et põrandaküte sobib garaaþi, sest:
1) vähendab õhu niiskust ruumis ja hoiab põranda kuiva, niiskus on ju viimane asi mida garaazi vaja on. Enda garaazi on tõenaöoliselt põrandaküte tulemas(pole veel otsustanud küttelahendust).
2) on mugav tööd teha auto all, olen talvel -15 kraadise temperatuuriga auto all olnud, polnud just mugavaim olukord, aga Volga poolraamid sai kere külge kinnitatud.
Koju ma just ei paneks põrandakütet, kui siis sauna ja peldikusse, betoonpõranda olemasolul. Pärast saunas käimist kuivatab ruumid kiiresti ja hoiab hiljem ära niiskuse kogunemise ja puiduseene tekkimise (on olemas kogemus, kus saunas on põrandaküte, aga kuna seda ei raatsita kasutada, siis on sauna puitosades oma elu alustanud seenekogum).
Muudes eluruumides pole põranda kütte kasutamine soovituslik, aga tihti seda ei teata ja ikkagi soojendatakse kõiki põrandaid. Tere tulemast haigustemaailma
Nimelt inimene on loodud käima kahel jalal(mitte käte või pea peal), ja jalad on alati jahedamas kui pea, siis milleks jalgu soojendada ebaloomulikult soojaks? Saunalaval saab jalad soojaks!