Postitused: 22
Teemad: 4
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Tekkis selline probleem - kas on mingit lihtsat, odavat ja mitte väga toksilist vahendit alumiiniumilt (ka duralumiiniumilt) meresoolade maha võtmiseks. Ma mõtlen mingit muud meetodit peale kõigepealt pähetuleva puhta voolava veega pesemise ja nühkimise.
Asi selles, et mõni koht, kuhu need soolad eriti ladestunud on, ei ole eriti nühkimiseks kättesaadav. Et ehk ei saa lihtsalt vees leotades päris puhtaks. Et ehk on mingi kemikaal, mis selle töö ära teeks. No ma ei ole keemias eriti kodus, seepärast küsingi.
Postitused: 348
Teemad: 166
Liitus: Oct 2004
Maine:
0
ma arvan et sa ei saagi ilma nyhkimata seda päris puhtaks.paadimootoritel söövitab merevesi alumiiniumi nii korralikult,et seda puhtaks saada pead seda lihtsalt maha lihvima.
Postitused: 22
Teemad: 4
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Selge, jälle targem. Suured tänud vastajaile.
Postitused: 30
Teemad: 0
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Peale leotamist anna survepesu.
KUI ON VALIDA KAHE HALVA VAHEL, SIIS VALI UUEM !
sealt Rivori saidilt ei oska seda vahendit ma leida. ega ei oska täpsemat vihjet anda (toote nimetus, tellimisnumber vms.) ?
Postitused: 29
Teemad: 3
Liitus: Mar 2006
Maine:
0
Minu puupadi reverskast, Aluminium korpusega, hakkas pilsivees lausa kobrutama. Pumpasin vee välja, puhkisin tekkinud olluse ära ja katsin tumeda linaseemne-tõrvaõliga. enam ei kobrutanud.
Postitused: 82
Teemad: 16
Liitus: Mar 2008
Maine:
0
Tõstan vana teema üles. Oskab keegi soovitada kust seda Taruvarga soovitatud alumiiniumipuhastusvahendit praegu leida võib või mis selle täpsem nimetus on? rivor.ee leht on maas mis maas, isegi kontakti ei võlu välja.
Samas küsiks ka kohe, kas alumiiniumit saab millegagi katta, et see mustust hülgaks? Ütlen kohe, et värvimine ei sobi. Tegu siis motika rattarummudega, ning nende puhastamine on teadupärast paras peavalu. Praegu kodarad lahti võetud ning jube hea oleks millegagi üle lasta.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
20-07-2009, 12:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-07-2009, 12:20 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
vabandan, kui keemiakauge inimesena võhikliku küsimuse küsin: aga kas "soolade" ja "katlakivi" vahele saab tinglikult võrdusmärgi panna? Kui nii, siis on ilmselt abi foorumi(te)s mitmes kohas räägitud jahutussüsteemi pesemissoovitustest.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 650
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
Tõstaks vana teema üles,
Kas on keegi, kes teab, kes teeks ja kus teeks eelpool mainitud alumiiniumi pesemist teenusena või oskab soovitada kuidas ligipääseda nendele kemikaalidele, soovitavalt kohalikust kaubandusest neid eurotugrikute vastu vahetades?