Postitused: 398
Teemad: 25
Liitus: Sep 2007
Maine:
7
Need pidid seal ootama, kuni mingi ports täis saab, siis minema minema.
Postitused: 730
Teemad: 323
Liitus: Feb 2006
Maine:
7
ei jõua te kõike ka kokku osta omale. mul on see rada läbikäidud ja enam ei soovi kõike jama kokku korjata. vb hakkan isegi ühteteist varti emexi vedama sest potensiaalseid ostjaid pole ju. aga hädaldajaid on palju.
Postitused: 621
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Ehk siis King Cab. Varasemad Datsuni, hilisemad Nissani perekonnanime kandjad.
Postitused: 786
Teemad: 19
Liitus: Oct 2006
Maine:
2
vähe teemast mööda, aga kas ark ei võtagi numbreid ära, kui auto maha kannad? ning eag need romud ju tulede-viledega pressi ei lähe, enne keegi lammutab ka ikka?
Postitused: 121
Teemad: 61
Liitus: Sep 2008
Maine:
1
vaevalt neid keegi lammutama hakkab võibolla ainult mootorid tõmmatakse jõuga vahelt ära.
Postitused: 861
Teemad: 133
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
Eriti värdid on need , kes kirve hinnaga myydud ei saa ja siis vihaga asjad metalli viivad. Ise ei taha ja teistele ka m6istliku hinnaga ära ei anna.
Pole midagi targemat teha
Postitused: 184
Teemad: 12
Liitus: Jan 2005
Maine:
3
Ei saa aru pahameelest, et omanikud oma romud metalli viivad. Ostke sama hinnaga ja kõik on rahul. Näiteks olen pakkunud siingi pea tasuta vana võrri raami koos porilaudadega. Pole kellegil huvi, seega läheb ka see sinna hunnikusse. sama lugu 1,5 kroonise kilohinnaga müüdavatest sapparijuppidest. Varsti saadan sinna ka Mosse 407 ja 74 aasta Transiti.
Kel ikka huvi, see leiab ka raha. Mina ootan vaid sügist kampaaniat.
Postitused: 4,180
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
Autovirnades pole midagi paha aga paha on see, et inimesed ei oska väärtuslikku eemaldada!!! Justnimelt jäi endale ka ESIMESE asjana silma see ideaalne M-407 esivõre koos kaitseraudadega. Ma pakun välja, et tõsine restauraator maksaks tõesti korraliku kroomjupi eest 1000 krooni, rohkem selle auto eest seal ei saadud. Ja ma ei taha asjast mõeldagi, KUI seal sees OLI perfektne armatuur.... Ma oleks KOHE 3K peopeale ladunud.
Selge, et iga asi leiab kord tee vanarauda aga ka see on õige, et "kui ulmehinda ei saa siis hävitan niisama ära"-mentaliteet ka kuhugi ei vii.
Postitused: 1,021
Teemad: 223
Liitus: Feb 2004
Maine:
9

Pole küll teemas,aga...Kevadel rändas sinna virna selline.Mul kahju ,omanikul mitte.
vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Postitused: 97
Teemad: 129
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
no a mida sa linnades nende vanade rontidega peale hakkad? hoiavad ainult parkla kohta kinni....
M:vägapalju volga osasid! kellel huvi küsigu ps infot!