Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Aug 2009
Maine:
0
Mul läheb võrr päris hästi edasi umbes 50-60km/h. Uus kolb ja kolvirõngad on ja düüs on suuremaks puuritud. Aga kuidas saaks võrrile veel jõudu.
Postitused: 16
Teemad: 4
Liitus: Jul 2009
Maine:
0
Lase kolvile 3 rõngas juurde teha.
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
26-10-2009, 08:53 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-10-2009, 08:54 AM ja muutjaks oli
Veteran.)
Mitte rõngaste lisamisega ei tule " jõudu" juurde, vaid vastupidi. Mootorikesel kulub kolvi liigutamisele rohkem energiat!
Muretsege ÜHE L- rõngaga kolb.
Ja veel, jõudu pidi vähe olema. Et ei saa üles mäest? Siis tuleb taha suurem hammasratas panna.
Tervitab Veteran.
Postitused: 1,589
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Pingsalt mälus sorides meenub, et tehaseseades võrril olid pedaalid küljes
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 604
Teemad: 23
Liitus: Apr 2007
Maine:
21
Noorsand ei saa aru, et võrrile pole ei kiirust ega jõudu vajagi. Võrr, kui selline, on mõeldud rahulikuks kulgemiseks linna- ja külateedel, mitte kuskil pitis ega rajal rallisõitmiseks. Tüdrukuid kah selle riistapuuga ei püüa.
Kui tahad kiirust, või tõesti - jõudu, osta suurem masin. Jätkad selle mootori piinamist, siis ma ei imesta, kui see kolb sul lihtsalt silindrist täie p*saga minema lendab.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
See ju nii tavaline,et parema riistapuu jaoks raha pole ja siis tahetakse olemasolevast viimane väljapigistada investeerides sinna suuri summasid mõtlemata sellele,et sama investeeritud raha eest saaks juba parema ja võimsama ratta muretseda.
Postitused: 103
Teemad: 9
Liitus: Mar 2009
Maine:
1
kui sul on ainult düüs suuremaks puuritud siis see võrr ei lähe elusees sul 60, mõtle ka mida räägid...
Postitused: 96
Teemad: 38
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Kui võrr läheb sul juba praegu 50 - 60 km/h, on see isegi hea ja väärib rahulolu- enamik võrre nii kiiresti ei lippa. Jõudu saad sa juurde vaid kiiruse arvelt, pannes taha suurema hammaka. 45cc on ikkagi 45cc.
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
Valdo. Kogu lugupidamise juures ütlen noorema inimesena, et tänapäeva noorte seas oleks selle Sinu 1949. aasta Bobiga oluliselt rohkem lööki kui mistahes võrri või velossipeediga.
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Apr 2011
Maine:
0
Mul on sebida sulle suurem hammakas taga, ma ise vuhasin sellega mööda sihte ringi.