(Seda postitust muudeti viimati: 24-11-2009, 23:35 PM ja muutjaks oli Maku.)
Hullumeelene milline registreerimise kiirus... Registreeriks siis ennast ka ära, autoks 84a Saab 99, osalejaid 2 ja mõlemad ööbivad. Numbriks nagu tavaks saanud 99. Katsume see aasta esineda eelmise aasta vääriliselt, kuigi jah, "probleeme" jätkub. Peame tulema ilma "ajuta" ehk siis Jaanika ei saa kahjuks osaleda (ristsõnaga läheb meil raskeks). Lisaks ühe ilmakodaniku eeldatava sünnikuupäevaga võib meil ka üritus olemata jääda, katsun ta kuupäevad ümber rääkida PP Nii siis nael kummi kõigile
(Seda postitust muudeti viimati: 25-11-2009, 12:58 PM ja muutjaks oli v6sa.)
Palju sihuke tuletõrjemasin tühjalt kaalub? Ma eeldan, et täis paagiga ikka rallit ei sõideta...
Ma siin vaikselt mõtlen Talveralli senisele trassivalikule ja meie heitlikule talvele... Sellega võib kusagil Vändra metsas päris huvitav olla "jõulukuusekraanat teha"...
Eks vastavalt osalejate hulgale ja masinatele tuleb ka rajavalik teha. Kui tõsist rasketehnikat on juba piisavalt palju (ja tundub et on, sest "puudu" on veel nii piimaauto, kui veel mõned kolakad), siis võib juhtuda, et mõnes lõigus tuleb neile eraldi trass ja Legend teha. Kui ikka on oht, et rasketehnika võib külatee ära rikkuda, siis ei saa neid sinna peale lasta. Olgu et avalik tee, kohalikega peab arvestama, ei saa ju nende koduteed sodiks sõita. Korraliku talvega (ja see on ju muidugi tellitud ) ei tohiks probleeme tekkida.
Läbirääkimised käivad, et rasketehnika vallas saaks nimekiri täiendust Leivaauto võrra. Aastanumbrite kriteeriumile antud isend küll ei vasta (mudeli tootmisaastad vist 1987-1992), aga ehk kodumaisele kraamile tehtaks erand?
(Seda postitust muudeti viimati: 29-11-2009, 17:50 PM ja muutjaks oli marguss24.)
Tere korraldajad.
Olen juba nimekirjas ja soovisin nr 79.
Kas on saadaval?
Küsin kuna autol juba kleepsud peal või kas on vaja uued muretseda?
Ette tänades ja jõudu soovides Margus.
(25-11-2009, 12:56 PM)v6sa Kirjutas: Palju sihuke tuletõrjemasin tühjalt kaalub? Ma eeldan, et täis paagiga ikka rallit ei sõideta...
Ma siin vaikselt mõtlen Talveralli senisele trassivalikule ja meie heitlikule talvele... Sellega võib kusagil Vändra metsas päris huvitav olla "jõulukuusekraanat teha"...
Imekspandav registreerumiskiirus sel aastal
Vändra metsas Pärnumaal...
Kant huvitav tòesti, eriti veel sealt Raplamaa poole jäävad teed.
(Seda postitust muudeti viimati: 26-11-2009, 21:38 PM ja muutjaks oli supp.)
kasutaja "paekas" palvel paluti regada veel üks volvo (ta helistas korraldajale ette ja sai loa aga ei suuda ka sisse logida)
volvo 245 (punane) 1992a
2+2
Tere
Regaks siis ka ,kui veel mahub kaks ekipaazi.
CHEVROLET SCOTTSDALE passis 82a. vin-i järgi 81a.+2 inimest,eelmiste aastate nr. on 15 {auto võib muutuda mõne vanema vastu}
PONTIAC FIREBIRD 82a. +2 inimest{auto võib muutuda vanema vastu}
Huvi tõttu ja igavuse peletamiseks lõin tabelisse seni antud sõidukite info. See on täiesti mitteametlik (!) ning ei hakanud ka eelnevate aastate infost kokku lappama võimalikke puuduvaid aastaarve. Nimekirja sain hetkel 83 ühikut liikurmasinaid. Statistika: siin avaldatud autode keskmine vanus tuli 1978,03 sh vanim on 1957 ning värskeim 1992a. 83 hulgas on margiti esinatud:
Vaz 20tk
BMW 9tk
Ford 7tk
Volvo 5tk.
Teisi kõiki 4-1tk.