02-12-2009, 22:18 PM
Küsimus, kui lähed rahvusvahelist kaubavedu vedama kas siis on mingeid eri nõudeid ka või kõik on nagu tavaline eesti sisene vedu?Et nagu mingeid seadusi ja nõudeid?
Tsitaat:Käesoleva peatüki sätteid kohaldatakse oma kulul korraldatavale sõitjateveole autoga, milles koos juhikohaga on üle üheksa istekoha, ja oma kulul korraldatavale veoseveole auto või autorongiga, mille täismass ületab 3500 kilogrammi.Seega kui ma laenan sõbralt väikebussi, rendin käru, kärule viskan oma punase küna, teise sõbra panen kettasse ja kavatsen üle piiri sõita, siis pean ma vormistama esimese sõbraga rendilepingu, teise sõbraga töölepingu, võtma selle veokaardi ja võimalik et veel midagi tegema. Ja hoidku ma oma nahk, kui kaubikus mõni mutrivõti mulle ei kuulu, samuti on ebaselge, kellena koheldakse salongis olevaid reisijaid. Kui need kaks sõpra on juhuslikult sama isik, siis ilmselt läheb suuremaks kammimiseks, sest siis on justkui tema juba litsentsita autovedaja.
(05-12-2009, 19:30 PM)Rekkamees Kirjutas: Tere. mul oleks plaanis minna firmasse tööle autojuhiks rahvusvahelisi vedusid vedama, aga kas mina pean endale ka enne midagi muretsema mingeid lubasid või midagi sellist?"Rekkamees", ära solvu, aga kui oled juba natukenegi kogenud Eesti sisest transporti, siis ei saa sul tekkida küsimust: "...Kas mina pean endale ka enne midagi muretsema mingeid lubasid või midagi sellist?" Küll, aga ooviks püsivust ja kui oled koolid-kursused läbikäinud, eks siis kohtume.