Postitused: 1,786
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
Ise olen kasutanud YAMA toodet värvimiseks aga kruntimiseks ning pritsupahtliks mõned odavamad mis tööriistamarketis saadaval. Aga jah olen saanud ka proovida nn. profi riista korralikus kambris ... no kvaliteet ikka erinev ja mitte väike. Aga kuna esialgu see värvimine suht teisejärguline siis hoian hobuseid tagasi ja üritan kunagi korralikule koolitusele minna .
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
"inimregulaatori" asendajat saab ka ntx hydroscanist. ise olen näinud tegemist oli küll mingisuguse ühefaasilise rõhulülitiga, aga müüja oskas seletada ka seda kuidas paigaldada. ise ma seda küll ei ostnud, kuulsin lihtsalt pealt minu ees oleva kliendi juttu.
Aga ise ma kasutan suhteliselt vana ja väikest värvipüstolit, mille tasuta sain(kasutatult). iseenesest on ta mul mõned masinad üle värvinud küll, lihtsalt rohkem harjutamist ja paremat kompressorit tarvis. aga reguleerida saab nii värvi pealeandmist kui õhukogust.
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Saab nende odavatega ka väga edukalt värvitud, kui on enda jaoks ja väikeseid asju vaja teha. Töenäoliselt poleks ka auto üle laskmine suurem probleem. Vötsin just natu aega tagasi mingi u200 eeguse käki poest ja toimetab küll, kruntimiseks ja nurgataguste pindade värvimiseks täiesti piisav.
Ja lahustiga puhastades pole veel sulama hakanud...
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 239
Teemad: 25
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Mul on ka mingi odavama otsa püss. Kopsik on tal all. Düüsi suurust samuti ei oska öelda.
Eelmine kord kui ma temaga värvisin siis tekkis mingi imelik kile kohta kust ta pihustab seda asja. Võimalik, et see oli vee ja värvi kooslus? Kui suure survega peaksin värvima?
Pakun liivapritsi teenust, madalsurve pritsimine. Hind kokkuleppel!
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
Postitused: 40
Teemad: 4
Liitus: Oct 2009
Maine:
0
Olen värvinud vene värvipüstoliga ja ei ütle ühtki halba sõna,igatahes hulga etem kui need 300 kroonised altkannuga ja pealtkannuga.Nende häda kipub olema selles et ei saa lehvikut õieti paika ja kipuvad puristama.See muidugi puhtalt minu arvamus ja kogemus.
Postitused: 40
Teemad: 4
Liitus: Oct 2009
Maine:
0
Ostsin endale mõninädal tagasi Handymanist mingi komplekti kus peale erinevate asjade(rehvipumpamisotsik,puhastuspüstol jne)oli ka pealtkannuga värvipüstol.Katsetasin ja tundus täitsa hea.Komplekti hind oli 600 krooni.Võiks oelda et selle hinna eest asja küll.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
21-01-2010, 12:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-01-2010, 12:32 PM ja muutjaks oli
mesamees.)
Janekil täitsa õigus,saab odava püstoliga ka töö ära teha,ise pead ka ikka mees olema,ega need kallimad sinu eest ise ei värvi.Kui mina läksin Stokkerist omale odavat püstolit ostma,siis müügimees hakkas kohe halama,et sellise asjaga saa ei saa üldse tööd teha,osta ikka kallim ja kobedam.Ma tegin sellepeale suured silmad ja küsisin,et miks te neid siis üldse müüte,kui nii vilets kaup,müügimees peaks ikka oma kaupa kiitma,mitte laitma.OK saan aru kui soovitab oma heale sõbrale,siis veel,aga võhivõõrale oma kaupa maha tehes ei saa ma sellisest taktikast aru.