Alumiinium kerega autod

Auto kere juures on põhi probleemiks rooste, kuid alumiinium ei roosteta :bounce ja on kerge Big Grin Tean, et tehakse alumiinium kerega masinaid, kuid mitte midagi rohkemat. Kas sellised masinad on kõrgemas hinnaklassis, kes neid üldse toodavad, on kogemusi...
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: elu
Auto kere juures on põhi probleemiks rooste, kuid alumiinium ei roosteta :bounce ja on kerge Big Grin Tean, et tehakse alumiinium kerega masinaid, kuid mitte midagi rohkemat. Kas sellised masinad on kõrgemas hinnaklassis, kes neid üldse toodavad, on kogemusi...
Üks staazhikaimaid alumiinumkerega autode tootjaid on Land Rover. Nemad alustasid juba 1948. aastal ja toodvad edulat siiani. Kallimad? Millega võrreldes? :???
Kui 1950-60. aastale toodeti Shveitsis ja Saksamaal LR\'e litsensi alusel ka teraplekist, siis neid mudeleid saaks vast võrrelda. Praegusel hetkel raske mõne teise autoga võrdlusi välja tuua.

Kõik Land Rover\'ite alsed küsimused võid otse mulle esitada:
GSM:05010599
e-mail:landrover@4x4.ee

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Uued A8-d on alumiiniumkeregaCool
Vasta

täsustuseks, et Audi A8-d..ja need on ikka kõrgklassi autod..kui keegi veel ei tea. Veel vanem, kui land rover, on alfa romeo mudel 2900B-l. Peaks olema 1938.a. siiski vist alumiiniumkerega erimudel, et neid siis just tootma ei hakatud

AR 2900B-l
Vasta

Alumiinium ei roosteta aga oksüdeerub. Ja teatud asjaolude kokkulangemisel ikka väga hullusti. Olen visanud autode alt minema alumiiniumlehest logareid mis on nii pudedad et tervelt kätte ei saa.
Millegipärast ei usu ma seda juttu et A8 on üleni alumiiniumist. Seda tean küll et uuematel kallitel autodel tehakse teatud detailid alumiiniumist. Eesmärgiks kaaluvõit. Kindlalt tean kapott.
Vasta

Alumiinium nii oküdeerub, kui ka korrodeerub...eesti oludes eriti hästi, sest kasutatakse talvel teepeal soolasi, mis alumiiniumiga hästi reageerib. Aga kui sa ei usu siis vaata et A8-l on alumiiniumkere

http://www.audi.ee/index.php?lang=est&mid=33,39,141

Kui see ei ole veenev siis otsi audi tehase kodukalt.
Vasta

Täitsa veenev argument selleks et kunagi ei soeta omale sellist. Ma rohkem isetegija. Alumiiniga ei tee nagu midagi. Kui sellega avarii teha siis kohe ei tea palju see maksma võiks minna. Kindlasti mingi tehnoloogia olemas aga see oma uudsuse ja monopoolsuse tõttu vist eriti kallis.
Vasta

Ega sellise masinaga tavainimene sõidagi ja kui selle omanik sellega puusse paneb...ma arvan et ostab pigem uue ... Smile praegu 2003 a. kasutatud A8 mingi 1,3 milliga saab kätte juba
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne