25-10-2010, 08:53 AM
Selge, asi lihtne ja konkreetne. Oligi vaja vastust mis selgitaks mis osas GPS eelise annab. Kui vaadata kaardi pildi avaruse koha pealt asja, on eelis jah olemas. Rohkem küsimusi selles osas pole.
(25-10-2010, 13:40 PM)PlyVal64 Kirjutas: Ei saa käskida inimesel aifõuni vms koju jätta vaid paluda Tal seda muuna peale telefoni ja fotokana mitte kasutada aga kaarti näitava GPS-seadme võib küll igaüks selleks nädalavahetuseks rahus riiulile panna. Ja õige feelingu saamiseks ka vanakooli eTrex vms lauasahtlisse jätta.Üritaks veel juuksekarva lõhki ajada ja korraldaja kommentaari saada järgmise koosluse kohta: ürgvana nutitelefon Nokkija e50, mis ei toeta nokia oma kaardirakendusi +sinihambaga GPS -GSM kaart (st. telefon Offline reziimis ja ei saa netist kaarti alla tõmmata) -mälukaart. Ehk siis telefon töötab puhtalt tripmeetrina. Kas jah või ei?
(25-10-2010, 15:11 PM)ruut Kirjutas:Vale puha. E50 suudab manada nii googleMapsi kui ka nokia kaarte, lihtsalt karbist võetuna neid ei ole seal sees.(25-10-2010, 13:40 PM)PlyVal64 Kirjutas: Ei saa käskida inimesel aifõuni vms koju jätta vaid paluda Tal seda muuna peale telefoni ja fotokana mitte kasutada aga kaarti näitava GPS-seadme võib küll igaüks selleks nädalavahetuseks rahus riiulile panna. Ja õige feelingu saamiseks ka vanakooli eTrex vms lauasahtlisse jätta.Üritaks veel juuksekarva lõhki ajada ja korraldaja kommentaari saada järgmise koosluse kohta: ürgvana nutitelefon Nokkija e50, mis ei toeta nokia oma kaardirakendusi +sinihambaga GPS -GSM kaart (st. telefon Offline reziimis ja ei saa netist kaarti alla tõmmata) -mälukaart. Ehk siis telefon töötab puhtalt tripmeetrina. Kas jah või ei?
Feelingu nimel käin juba mitu viimast kuud silmad lahti, et kusagilt soodsalt Halda toodangut leida
(25-10-2010, 14:52 PM)wax Kirjutas: Asi peaks olema fun, mitte eesmärk elu eest mõisa peale esimeseks tulemine.No ma ei tea, kui jutt käib misiganes autospordist, siis minuarust oleks suht napakas minna välja mingi muu eesmärgiga kui esimeseks tulemine? Minu jaoks isiklikult äkki ongi esimeseks tulemine see ultimate fun ja viina joomine ning muu laaberdamine ei paku enam elus pärast ~10 aastast "karjääri" nii väga erilist pinget?
(25-10-2010, 17:02 PM)Jesper Kirjutas: Ma endiselt ei saa pihta, kelle huvides täpselt on misiganes GPS-ide, vana- või uuekooli, kasutamine sportklassis? Kuidas see fun-i suurendab või midaiganes? Ka kõige uuemas trassile lubatavas autos on kõige vanemad GPS-id pehmelt öeldes ebaajastukohased. Ja kas nõue "sisse ehitatud kalkulaatori puudumine" on reegel? Kas neid reegleid enne kuskilt lugeda ka saab, kui ma poes mingi a'la kaks keskmist kuupalka rallikama alla magama panen? Või ei peaks ettevalmistusse üldse raha ja aega kulutama, poogen, fun?