Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Kui midagi seaduses ei muudeta, hakkab kehtima uuest aastast.
Selles osas on ju Valdo arvamine õige. Oletada võib siia juurde igasuguseid võimalusi.
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Kui meie Põllumees ei tohi oma, juba mitmeid kordi kinnimakstud maal traktoriga, ilma vastava kat.omamatta põldu harida,siis on see juba riigivastane tegevus ja selle eest tuleks kinni panna! Kus on seadusesilmad?
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Härrased! Ja neile liikureile saaks ju kehtestada ka ülevaatuse ning kindlustuse! Arenguruumi kui palju!
Tervitab Veteran.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et varsti saame näha, kuidas politsei ajab mööda põldu taga õnnetut talumeest, kes oma maa peal isikliku traktoriga sõita julgeb? Peatage maakera, ma tahan maha minna!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
Ja ikkagi pole midagi ju selget!Kas siis pollar tuleb mulle õue loeb üle autod katsub mootorit ja ütleb,et sõitsid raibes ja hakkab paberit määrima!Ja kas siis 1 juulini ei tohi mu 9 aastane tütar traktoriga sõita ja muru traktoriga muru niita.Ja peale seda tohib.
Ja üldse küsimus -milleks on vaja siis üldse uut seadust oleks võinud ju sätestada või välja mõelda lihtsalt mõned uued muudatused või midagi sellist!Küsimusi on ju seal mitmeid mida on ikka hirmsasti ümber sõnastatud.(kuid hetkel ei viitsigi rohkem sellesse süveneda ,kuna muudavad jälle midagi ära.kuigi uued LE-d pidid juba poodides müügil olema(kontrollimata info tegelikult)
Parimat!
Postitused: 4,474
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
53
Kui sul räästas jääpurikas kasvab saad mupost trahvi. Kui riigikogu ei saa oma tööga hakkama - kes trahvib? Ainult õiguskantsleri sõnaline hinnang ja presidendi manitsus? Nad ongi vastutamatud nagu lasteaed. Seal ka kehtib - Ära löö last, karu näeb!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Sobib põllumeeste kimbutamise jutu juurde nagu rusikas silmaauku!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 3,558
Teemad: 27
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
See põllul sõitmise paanika peaks vist olema asjatu, sest muudatus, mis selle eest karistamist ette nägi, muudeti ju ära. Ja see, mis suveni edasi lükati, oli vist ikka muudatus ise, mitte muudatuse muudatus.
Minu arusaam asjast on igatahes selline, et 01.01.11 jõustub (hakkab kehtima) liiklusseadus, mis võeti vastu millalgi juunis-juulis 2010.
Ja siis 01.07.11 hakkab kehtima selle liiklusseaduse muudatus (mida omakorda vähemalt korra muudetud on ja ilmselt muudetakse veel).
Ühesõnaga tunnen kaasa autokoolide teooriaõppejõududele ja veelenam õpilastele. Tulemas on üks igavesti põnev aeg.
Postitused: 3,187
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Valesti saad aru. 1. jaanuarist ei muutu võrreldes 22. detsembriga midagi, 1. juulist jõustub kogu uuenduste pakett koos võimalike paranduste ja täiendustega.
Ei ole vaja kõiki asju enda jaoks maksimaalselt keerukaks ja hirmsaks mõelda, ei ole vaja...