02-06-2010, 08:43 AM
Lisasin paar arvutist leitud pilti. Värsked teen siis, kui põhjaga asi ühel pool. Nagu näete pole ma eriline plekksepp aga vaikselt õpin. Igatahes annan endast parima, et tulemus jääks vähegi söödavam kui oli enne. Nagu pildilt näha, otsustasin ma enamus lappimist enne ära teha, kui kere liivapritsi saadan. Selle peamiseks põhjuseks oli see, et ilma liivapritsitagi oli näha, et ca 50 % põhjast tuleb lihtsalt välja vahetada, seega mis ma ikka selle rooste pritsimise eest maksan. Tagasilla kinnituse juurest leidsin ka rekordi - lisaks originaalplekile oli seal veel 3 kihti eri aegadel keevitatud plekki, mille otsas siis ilutses iseväänatud kinnitus. Teise kinnituse sai eemaldada natuke haamriga tagudes. Seega imestasin täiesti, et see sild seal siiamaani üldse all seisis.
Mull või Hugo töid olen netist jälginud. Kahju, et see projekt viimasel ajal seisma on jäänud. Silla vahetuses ei ole midagi nii hullu. Nagu ma juba kunagi mainisin ja nagu ka paar rida ülevalt poolt lugeda võib, ei ole originaal silla kinnitustest sisuliselt midagi säilinud. Seega kas nüüd teha uued sillakinnitused Opeli enda või mõne muu masina silla jaoks - ma ei näe seal erilist vahet. Kuna käigukast läheb nagunii vahetusse 5 käigulise vastu, siis kiirusmõõtja õigeks saamiseks on nagunii vaja mingi reduktor trossile vahele ehitada. Tagasilla osas - et asi oleks JOKK, siis mina väidan, et auto jääb originaali (eks need kes asja tunnevad saavad ise aru...)
http://album.ee/album/514537/50234375
Mull või Hugo töid olen netist jälginud. Kahju, et see projekt viimasel ajal seisma on jäänud. Silla vahetuses ei ole midagi nii hullu. Nagu ma juba kunagi mainisin ja nagu ka paar rida ülevalt poolt lugeda võib, ei ole originaal silla kinnitustest sisuliselt midagi säilinud. Seega kas nüüd teha uued sillakinnitused Opeli enda või mõne muu masina silla jaoks - ma ei näe seal erilist vahet. Kuna käigukast läheb nagunii vahetusse 5 käigulise vastu, siis kiirusmõõtja õigeks saamiseks on nagunii vaja mingi reduktor trossile vahele ehitada. Tagasilla osas - et asi oleks JOKK, siis mina väidan, et auto jääb originaali (eks need kes asja tunnevad saavad ise aru...)
http://album.ee/album/514537/50234375