Piduri peasilindri mansetid (probleem ilmselt lahenenud)

Selline mure, et minu 1973. aasta Toyotal on piduri peasilindri mansetid ära väsinud. Uusi pole kusagilt saada, ka Toyota esindusest mitte. Ainus asi, mis seal soovitati, oli see, et otsida kusagilt mõne teise auto mansetid, mis sinna sobivad. Siit ka küsimused:
1. Kas keegi teab mingit firmat, kus oleks veel mõtet püüda originaale tellida;
2. Kas keegi teab firmat või kohta, kus oleks taoliseid mansette suuremal hulgal koha peal olemas, et siis sealt endale ehk midagi sobivat leida.
Olen igasuguse info eest tänulik.
Vasta

Kuna ma ei tea täpselt, mis Toyotaga on tegu, siis täpset vastust anda ei saa. Aga ehk on abi ideest.

Nimelt olin kunagi üsna samasuguses olukorras oma 72. aasta Fordiga. Siis aga osutus, et meie tänapäevane maailm on selline, kus peaaegu igal ka kõige mõttetumal autorondil on oma fännide kogukond. Neil fännidel on aga teada varustajad. Nii ma siis internetist otsides leidsin kõigepealt vastavad klubid ja klubide foorumitest varustajad. 72. aasta Fordi jaoks pakuti enamvähem kõiki osasid, ka. eksootilisi kereplekke jt asju, mille tarnimiseks siinsed esindused ja poed mingit võimalust ei näinud. Tõsi, asju (nt kereplekke) tuli lasta postiga Saksamaalt saata, mis kindlasti kõige odavam ei olnud. Aga kohale nad tulid.
Vasta

Mansette saab tellida mõõtude järgi (kui ikka vähegi ''normaalse'' valmistaja pidurikomponendiga tegu) - märksõnad näiteks Balti Autoosade kataloog ja Frenkiti kataloog.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

Tänud Walterile! Frenkiti kataloogist sai vajalik remondikomplekt üles leitud ning "1000autoosa" näitab, et nende käest on seda võimalik ka saada. Eks homme hakkan asju ajama!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne