Millist mobiil telefoni osta ?

Nyyd läks jälle mu mobla p****e Sad
Millist telefoni Te soovitaks osta ....tingimus on see ,et ta oleks PÕRUTUS JA VEEKINDEL . !!!!!!!!!
Vasta

kas tõesti keegi ei team midagi mobiilidest Sad

Kunagi oli nokia 6210 väga tegija telefon , sellega sai ujumas käidud ning talvel jääst lahti sulatatud lõkke peal jne ...ning alati töötas ...aga kas 6310 i on sama töökindel telefon ? oskab vähemalt keegi seda öelda .
Vasta

kui raha vähe siis 5210,kui raha rohkem siis 5100 kui raha veel rohkem ja kanatust on veel siis 5140 mis tuleb natukese aja pärast müügile

M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Vasta

6250 on veekindel, 5210 jms..on pritsmekindel...6250 suht vana telefon ja tootmisest maas ma arvan et kasutatud telefoni saad odavalt kätte küll
Vasta

5210 on pehmelt öeldes P*SK hullem saast ....mul oli see ...vist kõige rohkem kaks nädalat ja tuli uus telefon osta :mad:

ja yks tingimus on ka see, et telefon peab uus olema ning kasutatud telefone mina ei osta :smug
Vasta

5100 on suht hea hinnaga....uuus umber 3000 kr...ma saan sellise eluka teisipäev ex ma siis kommenteerin

Vasta

Ise otsisin Off-roadijana endale eelmise osaliselt hävinud aparaadi (N6150) asemle tükk aega uut sidevahendit.
Kuna soov oli kindlasti Nokia hankida, siis peale pikka otsimist N5100 selleks valituks osutus. Kuna pean end advanced -user tüüpi kasutajaks, kes peale rohlise/punase nupu ka kõiki muid funktsioone kasutab said minu puhul määravaks järgmised omadused:
*Vastupidav kummist korpus
*Sisse ehitatud taskulamp
*Sisse ehitatud valjuhääldi funktsioon
*GPRS
*Infrared
*FM-raadio
*Korralik stopper
*Korrlik märkmik
*Vibroaku
*Komplektis hands-free peakomplekt

Asjad mis kohe enne ostmist/ostmisel häirisid:
*Puudub Bluetooth
*Väga halb nupp-sisse/välja lülitamiseks
*Värviline ekraan
*Liigne multimeedia
*Puudub normaalne vööklamber

Nüüd, peale kuuajalistkasutamist on selgunud minu jaoks ka mõned ebameeldivad omadused.
*Nupud liiga väikesed minu töntside näppude jaoks, eriti raske tabada rohelist ja punast klahvi, mis ühes tükis funtsioonklahvidega.
(Vastamisel aitab any-key funktsioon)
*SMS-e ei saa otse üle IR\'i välja tükkida (vana mudeliga sai), trükkimiseks tuleb nad klendrisse kopeerida.
*Äratuskella helina valjudust ei saa muuta (minu jaoks liig vaikne)
*Kalendris pandud alarmi valjudust ei saa muuta (minu jaoks liiga vaikne)
*Vööklambrit ei ole lisavarustuse hulgas (tuli ise ehitada)

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mighty tonka
5100 on suht hea hinnaga....uuus umber 3000 kr...ma saan sellise eluka teisipäev ex ma siis kommenteerin

5100 on saast ......sellel on halb aku ning siis oleks juba targem osta siemens me 45
Vasta

Oskab keegi öelda . Kas on olemas telefon mille sisse on ehitatud GPS ?
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: korgits
5100 on saast ......sellel on halb aku ning siis oleks juba targem osta siemens me 45
Ei kurda eriti, 5 (töö)päeva peab kenasti vastu. Kuna olen müügiinimene, siis helistakse sellega suht palju.

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Landy äkki sina oskad öelda kas on mõni telefon mille sees on olemas GPS või on võimalik nokia 6210 GPS sisse installida ?
Vasta

mingid vanad benefoni telefonid olid sellised

Vasta

mingid vanad benefoni telefonid olid sellised

mingit telliskivi mulle ka pole vaja tasku ning on veel tähtis pikk ootaeg sest ma tihti peale lähen matkale mitmeks päevaks vahest ka nädalaks jne
Vasta

http://mobiil.kolhoos.ee/NewsItems/viewD...36;Benefon

Vasta

http://mobiil.kolhoos.ee/NewsItems/viewD...36;Benefon

hehee.....13 k ma kyll ei hakka raiskama mobla peale
Vasta

seda lehte pole kaua aega uuentatud ka .... viimati mingi 2 aastat tagasi,ma arvan et ta mingi 4k oleks

Vasta

ja kus seda telefoni myyakse ?
Vasta

Aga huvitav oleks teada kas on võimalik ntx nokia 6210 sisse installida gps mis näitaks kompassi ja kordinaate ..............
Vasta

ma arvan et parem oleks osta eraldi telefon ja gps

Vasta

ma arvan et parem oleks osta eraldi telefon ja gps

Seda jah ...ja juba käisin gps endale vaatamas ..ja valik on niiiiiiiiiiiiiiiiiiii suuur :o ,et jah

aga ikkagi pole keegi mulle korraliku head telefoni soovitand Sad

hetkel on siemens me45 paranduses aga see on vist selle telefoni viimane parandus ja ei tea ka millal ta nyyd sealt tuleb .....krdi EMT vennad venitavad :mad:

Kas nokia 6310i on hea ? ...kuidas ta kylmale ja veele reageerib ....põrutustele ? jne
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne