Mis tsikli ketiratas?

Mõistatamiseks kõigile siis selline asi:

[Pilt: 1934240357c367_l.jpg]

[Pilt: 19342405868d8e_l.jpg]

Oleks nagu Kavrossi oma,aga ei ole kah....
Talupoja tänu vastajatele!
Vasta

Tere mehed.
On sul selle vastusega midagi peale ka hakata,või lihtsalt niisama püüad hapukurgihooaega sisustada.
Katsuge olla.
Jaan Tsiklitallist.

Katsuge olla...
Vasta

(24-08-2011, 22:24 PM)ian Kirjutas:  Tere mehed.
On sul selle vastusega midagi peale ka hakata,või lihtsalt niisama püüad hapukurgihooaega sisustada.
Katsuge olla.
Jaan Tsiklitallist.

Jaan! Vaata,me oleme siin päris hädas. Jäi sihuke asi näppu . Olen siin juba oma tuttavatega arutanud,et mille oma see ketiratas võiks olla,kuid paraku on seis selline,et mida ei tea,seda ei tea. Samas märkasin,et siin foorumis on olemas sihuke tore koht,kus saab siis kõikide abiga selgeks teha,et mis asi on mis. No ja mina lollike kohe hakkasin agaralt asjaga tegelema. Tahaks ju hirmsasti teada,millega tegu. Ja tead Jaan! Kui ma nüüd saaksin teada,mis imemasina ketiratas see on, no siis saaksin hakata sellega agaramalt tegelema. Kui tuleb välja,et see on miski haruldase tsikli ketiratas,lööksin kohe rooste maha,krundiksin ära ja laseksin ka värvi peale! Kui aga tegemist mingisuguse " fekaaliga",nagu siin mõni aeg tagasi üks lugupeetud kaasfoorumlane ütles,siis viskaksin selle rahumeeli oma kolihunnikusse teiste asjade otsa ja ütleksin: " Sitta,järsku läheb kellegil vaja,las seisab."

Talupoeg katsub ka olla.....
Vasta

Toomas, Sul on lahjad asjad! Vaat, kus minul on värgid, paljude hammasrataste, pikkade vintide, vasksiltide jamiskõik veel asjadega!
Ja pakun, et see ketiratas on üks "isetehtud" asi, nagu ka näiteks selline fekaal mille ma hommikul kiiruga valmistasin, õigemini väljastasin.
Ja katsuge ise olla, ärge siin teisi sundige!
Vasta

(24-08-2011, 23:05 PM)kass Kirjutas:  Toomas, Sul on lahjad asjad! Vaat, kus minul on värgid, paljude hammasrataste, pikkade vintide, vasksiltide jamiskõik veel asjadega!
Ja pakun, et see ketiratas on üks "isetehtud" asi, nagu ka näiteks selline fekaal mille ma hommikul kiiruga valmistasin, õigemini väljastasin.
Ja katsuge ise olla, ärge siin teisi sundige!

Kui need asjad, mis ma välja panin on lahjad,siis ükskord viskan sihukese junni välja,et tükk aega annab arutada......Big Grin
Igatahes on selle hammaka tegija päris tasemel vend olnud,kui asjad nii.
Ja ega Sinuga kass keegi ikka võistelda ei jõua.... sest et korra me juba nägime,mille Sa kiiruga välja panid......Toungue

Vasta

Kassi pikaajalise edu saladus on enda ehtimine võõraste sulgedega! Püüad linnu kinni, aga kaduma ei lähe midagi - liha, suled ja isegi sulnis linnulaul saab ära kasutatud, nagu nõukogude aja sigadelgi tehti (kuigi ekslikult väideti, et seakisa läks kaduma, aga tegelikult kasutati seda imperialistliku maailma siunamise juures suuresti ära).
Kuigi võistelda ei jõua, püüdke ikka, muidu esikoha väärtus devalveerub!
Ja kasutage rohkem lähivõtteid, mikro-makro-hüper-super režiimi pildistamisel (nagu on soovitanud ka ksf! Valdo, siis kui ta veel noor ja usin kirjamees oli)!
Selline tähtis teade siis siia teemasse.
Vasta

Tere!

No lõpuks siis on teada,mille ketiratas see on. Tegu on K-175 tagumise ketirattaga. See kolmekäiguline tsikkel. Asja tundis ära mees,kellel seda vaja oli....Smile

Nii et kui kellegil paari päeva jooksul miskit tarka lisada pole,võib teema lukku panna.

Tänan!
Vasta

(25-08-2011, 09:14 AM)kass Kirjutas:  Püüad linnu kinni, aga kaduma ei lähe midagi - liha, suled ja isegi sulnis linnulaul saab ära kasutatud, nagu nõukogude aja sigadelgi tehti (kuigi ekslikult väideti, et seakisa läks kaduma, aga tegelikult kasutati seda imperialistliku maailma siunamise juures suuresti ära).

Minu kadunud vanaisast ilmus isegi 80-nendatel ajalehes "Tee Kommunismile" sõbralik karikatuur milles ta Võhma kombinaadis imperialistide siunamisest ülejäänud kisa omakorda õhulistesse viineritesse pumpab. Olid ajad...

Suur Kombinaator
www.tsiklitall.ee
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne