11-04-2012, 23:25 PM
Auto roolivõimupumbaga nüüd küll võimsamat hüdromootorit ära ei toida...
(11-04-2012, 23:25 PM)huvi5 Kirjutas: Auto roolivõimupumbaga nüüd küll võimsamat hüdromootorit ära ei toida...Ma`i mäleta, et oleks kavatsenud seda mootori küljes olevat Nissani roolivõimupumpa üldse kasutada? Momendil on see isegi eemaldatud mootorilt. Korraks sai mainitud, et vahest kasutaks rooisüsteemi jaoks ära, aga see oli vaid mõte . Tegelikult, lugupeetud ksf huvi5, ootab külgemonteerimist üks korralik labapump, mis pärit ühe kahveltõstuki pealt, selle tootlikkus ületab kaugelt traktori tavapärase vajaduse . Kuskil pildil on seda isegi vist näha, igatahes tuleb selle installeerimisest ka juttu, praegu ootab pump oma järge.
(12-04-2012, 23:31 PM)huvi5 Kirjutas: Seljuhul peaksid ehk tegema pumba sisse välja lülitatavaks, kuna selle suure tootlikkuse ja rõhu tõttu suudab ta jagajaga koostöös õli üpris kiiresti tuliseks ajada, kui just ilmatusuurt õlireservuaari ei pane. Õliradikast tõenäoliselt ei pääseks otse väntvõllilt käitamise korral.Hüva nõu on kallis!
(14-04-2012, 09:10 AM)Isapull Kirjutas: See "ribiluustik" oleks justkui mitmest boksimatšist läbi käinud. Neid viltu kokkukasvanud luumurdusid on raske triikida, aga ega pahtli ja muu krohviga parandada pole lihtsam. Ehk mõni vanakooli autoplekksepp saaks Sind aidata. Neid heas mõttes ilukirurge peaks veel leiduma. Kulud ja muu sinna juurde, ma ei tea muidugi....Jõud kulub muidugi ää, eriti kevadisel ajal, tänud sulle!
Jõudu Sulle,
IP
(14-04-2012, 22:43 PM)pen.skar Kirjutas: Paljud on teinud English Wheel abnõu, mis just selliste ribide triikimiseks sobilik. Kokkusurutud sirge ja kumera rulli vahel veeretades saab mõlgid kenasti väljaKas see pildil olev englwheel on lugupeetud ksf. pen.skar-i valdustes ja kasutuses?
(19-04-2012, 22:34 PM)kopamees1 Kirjutas: Vene ziguli paak on enam vähem sellise kujuga.Kahjuks mitte, Ziguli paak on ebakorrapärane. Minu esimesel traktoril on see peale monteeritud ja tean seepärast selle "shape" imehästi .
(20-04-2012, 19:29 PM)mlsluik Kirjutas: Kas kodanik Tift nö "Custom made" paagi peale pole mõelnud, mõnest käesolevast mahutist (piimaplänn vms) traktorile sobiv paak valmis voolida... Alati ei pea asja esialgne otstarve lõpptulemusele vastama...Kodanik Tift on möelnud küll..et teeks nagu ise ja, austet msluik, tulebki seda vist teha,kui soovitut ei leia. Praegu on kõikse soodsam variant miskine 97 eur ja see vist ei meeldi mulle. Praegu ootan, kas vahest äkki leiab siiski sellise paagi, nagu vaja. Dexta paagi eest tahetasse 250 eur saada, see küll uus tükk, Majori oma veel kallim !