(16-02-2012, 23:17 PM)pljuhkam Kirjutas: Keegi (väga töenäoliselt siit foorumi lugajatest/osalejatest) saatis mulle meili (13.02.2012) pealkirjaga "Pastakad". Kahjuks ei suuda minu arvuti vöi mail.ee keskkond seda kirja avada. Nii et kui sellel kirjasaatjal (juhul, kui ta end siin ära tunneb) on vöimalik, siis saata mulle PS samal teemal siin foorumis. suured aitähhid!
Nüüd o mind avastatud..
.. Mina vist saatsin, põhjuseks asjaolu, et saatuse vai juhuse tahtel o mul kogunendunud üks "virn" pastakaid, seisavad pööningul karpide sees. Mõtlesin, et mes nad seal ikke seisavad, vahest mõnel tarvis. Lähevad veel kõige kaduva teed, kus siis selle kahju ots. Kokku umbes 430 erinevat, vahest rohkemgi, põhijooneks oli Eesti virmad vai väljamaa virmade esindused Eestis. Samuti ühekordsed projektid, ka valimisreklaam. Mingi aja panin ka kirja, et mis mul on, siis hää vaadata, et ühte isendit mitu ei oleks. Viimased paar-kolm-neli-viis aastat pole aga enam tegelenud sellega ja ..ausalt, ei ole ka huvi. Mõtlesin, et kui keegi eksponeerib ja irmus önnelik oless kui neid juurde saab, siis võiks ää anda.
Nimekirja võiks ju veelkord saata, a see timo.vilu aadress siis ei toimi vai kuda sellega om?
(13-02-2012, 01:38 AM)pontu6 Kirjutas: Kui kellelgi üle, siis olen pakkumistele avatud.
Ka täpsustavad kommentaarid on oodatud.
Mul ka roostetab paar vändaga massinat. Kas o möistlik, et saadab enne pildi vai miskit... mudu äkki sul samasugused juba olemas? EIle just kaalusin, et mis ma nendega teen, kas panen naela otsa niisama rippuma, saadan ümbersulatusele või ..noh, muud varianti rohkem nagu polegi mõistlikku.