Postitused: 473
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
Kahjuks ei leidnud või ei osanud otsida T-25 jagaja kohta infot.
Nimelt on jagajal küljepeal üks klapp, millega saab reguleerida nö. survet. Kas keegi teab kuhupoole ja kui palju -vähe peab seda keerama.
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Kas keegi oskaks rääkida T25 kabiinisoojendusest, mis pandi peale tehasest?
Mul uuel põkal see peal aga hetkel ei tööta.Arvamusi on seinast seina, ühed väidavad, et see on pumbale koormav ja seetõttu pole mõtet ka korda teha. teised jälle kiidavad kui hea see on.
On kellelgi skeemi, antud seadme põhimõttest/ülesehitusest?
Postitused: 530
Teemad: 3
Liitus: Jan 2012
Maine:
5
Mulle üteldi, et see ei tööta praktikas - kes seda hüdroõli suudab kuumaks ajada.
Postitused: 2,323
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
16-03-2013, 13:07 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-03-2013, 13:08 PM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Jama värk välja mõeldud. Soojatootlikkus raisatud võimsuse suhtes väike. Kraani juurest hakkab õli põrandale immitsema jne. Kavalam enne summutit panna kasvõi Zapika katel ja sealt kuum õhk kabiini juhtida.
Postitused: 473
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
Kui probleemseks võib hiljem osutuda tõukurivarda lahtine ots? Mootorit lammutades selgus, et vardal on üks ots lahtine.
Kuidas edasi käituda?
Ei juhtu temaga midagi, panna uus või õnnestub kuidagi kinni saada sinna?
Postitused: 323
Teemad: 6
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
Mulle õpetati, et hüdropumba õli peab kindlasti kontrollima, sest muidu läheb see sama laager (laagrid?) läbi ja veel ähvardati, et siis pole muud, kui keskelt pooleks.
Your mama might be proud of you, but this ain't your mama's world.
Postitused: 22
Teemad: 0
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
Nüüd oleks juba kiiresti abi vaja mu eelneva probleemiga. Kas traktori peab pooleks võtma nö siduri poolt või käigukasti poolt?
Postitused: 157
Teemad: 0
Liitus: Jan 2008
Maine:
1
Miks sa puurimisega vaeva nägid? Torul on välismõõt suurem kui latti kõrgus. Oleks pannud 2 pulka rohkem. Ühed veolati peale ja teised alla.