Postitused: 237
Teemad: 4
Liitus: Oct 2010
Maine:
5
Ei lase mul ka hääletada.
Mina pooldaksin sellist registrit. Küsimus on selles, et kui vanu masinaid sellesse nimekirja talletada. Ma saan aru, et tegu oleks siiski vanema rasketehnika loeteluga?
Postitused: 5,275
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Vat seoses selle hääletusega on minu käed seotud, ei suuda hetkel suurt miskit ette võtta. Eks mõni administraator peab asja üle vaatama.
Nimekirja läheks foorumile kohaselt vanem rasketehnika, a´la 20+ aastat näiteks.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 3,516
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
38
Minul hääletamisega probleemi polnud.
Küll aga jääb küsitavaks selle nimekirja mõte. Nagunii saaks kirja ju vaid murdosa antud tehnikast, enamik taoliste masinatega mässajatest vaevalt meie foorumit loeb.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Andsin oma jah hääle, ja tundub, et võttis vastu.
Idee iseenesest on tore. Väike vanatehnikasõprade rakuke koos kataloogi kantud masinatega, miks mitte.
Seda, et me hõlmame ainult murdosa vanatehnika haldajatest, pole teab mis probleem. Tuleb ennast reklaamida ja küll liikmed tulevad.
Veel võiks olla võimalus soovi korral lisada puht statistilistele andmetele igal mehel oma masina kohta väike pildigalerii kuidas tema masin "vanarauast" arvestatavaks tegijaks sai. (teemaalgataja JUMZ käekäik näiteks)
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Kuulun siis hääletamisega nende isikute alla:
"Sul pole juurdepääsuõigust sellele lehele. Põhjuseid võib olla mitu:
Sinu konto on kas peatatud või sul on selle ressursi kasutamine ära keelatud. Manuste alla laadimiseks peab omama vähemalt 4 postitust meie foorumis. Seejärel lisatakse Teid automaatselt 20 minuti jooksul vastavasse kasutajagruppi, kes saab manuseid alla laadida.
Sul pole juurdepääsuõigust sellele lehele. Kas soovid näha administratiivseid lehekülgi või kasutada ressurssi, mida sa ei tohiks? Kontrolli foorumi reeglitest järgi, kas sinu tegevus on lubatud.
Sinu konto võib ikka veel olla aktiveerimise või modereerimise ootel. (Saada aktivatsioonikood uuesti)
Oled momendil sisse loginud kasutajanimega '{1}'.
Oled praegu sisse logitud kasutajana: 'Alts'"
Postitused: 642
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
9
Väga hea idee mis vääriks teostamist.
NB.-Riigiaparaadi hammasrattad ja väntvõll vajaks kiiremas korras remonti.
Postitused: 6,906
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ei saa ka vastata, vist liiga noor veel.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,446
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
50
Ei - sest varastel pole vaja teada asukohti. Minul küll miskit väärtuslikku pole peale ühe malmist kaevukaane aga ikkagi, miks peaks omale õnnetust kaela kutsuma.
Teisalt jälle majandus tõusuteel, nagu nad ütlevad, ehk jääb vanametalli vargusi vähemaks ja inimesed saavad tööd.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.