Ei ole need kitsed ka nüüd nii head midagi.
Tuttaval käidi maamajas sees viidi kogu tehnika minema. Mees siis uuris naabrite käest millega käidi. Sai auto numbri lausa teada. Järgnevatel päevadel liikus ringi leidis varaste auto ja helistab siis politseisse, et sihukeselt aadressilt võib vargad tabada. Politsei küsib siis varaste auto numbrit, mispeale tuleb välja, et sellist autot ei ole olemas. Tee mis tahad. Tuttav lubas tulivihas tukiga need pätid ise maha lasta. Seejärel pidasid kitsed vajalikuks ikka asja uurida.
Lõppkokkuvõttes sai kuigipalju stuffi ikka tagasi. Kuid see närvikulu ....:haige
Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
Minukandis vanasti olid laiad suvilakooperatiivide alad. Talviti hakati käima tühjendamas. Ikka autodega. Siis ükskord hakkasid peilima tondid ühe kohaliku tegelase eramut ja stuffi. Midagi jõudsid juba ära virutada, hakkasime varitsema. Tukk valmis ja autoga tuled maas nurgataha peitu. Paar korda liiga vara lendasime välja, sunnikud said leekima, siis lõpuks jäeti rahule. Kes on organiseeritumad tühjendajad, teevad ikka natuke infoluuret ka, et ku alati keegi kodus on, kas on koeri ja püsse jne. Mõned ilmselt mitte.
Kohaliku konstaabliga pole mõtet kuigipalju seletada, sest ...:keersilm.. ühesõnaga pole tolku.
Postitused: 3,671
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Aspelund
Valveseade peab olema ebastandartse lahendusega, selline, mida kohe ära ei tunne.
Vabrikusignad on suht mõttetud.
Aspelund
just!
ning juhtmetega tuleb kah asi võõrale keerulisemaks ajada - et vargapoiss ei mõistaks (kinnisilmi) süüteluku tagant süütepooli+starteri juhtet maha tõmmata ning kellast/makist \"+\" peale anda. Salalukkude ühendused PEAVAD olema kapoti all (mitte salongis)!
inimestel ikka nõme usk igasugustesse (odavatesse) immodesse jne.
uutest autodest - olen kuulnud, et osadel on built-in \"immo\", kas kusagil süütepoolis või mujal. Enne, kui see omale vajalikku signaali ei saa, ei liigu ka masin. Mu meelest üks kindlamaid sisteeme!
audist on küll kahju - ikka paras loom teine...
teet,
vajaks lihtsamate masinate varastamiseks alla minuti
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Toon ära veel selle audi s2 omaniku pöördumise...
Rääkige palun selle auto vargusest KÕIGILE oma tuttavatele.
Eriti neile,kes liiguvad venekeelses seltskonnas.
EESMÄRK: Teavitada võimalikult paljusid inimesi,et jõuaks informatsioon ka autovarasteni,et selle autoga ei ole suurt midagi teha.
Lisan siia ka mõned lihtsamalt äratuntavate detailide nimekirja:
1) Esistange on vasakult alt äärest katki,seda on püütud parandada. Stange alumisse äärde on lõigatud lisaõhutusavad.
2) Esitulede ja kapoti vahelise liistu kõrvalistujapoolne äär on ära lõigatud.
3) Valge taustpõhjaga MTM näidikud. Max kiirusenäit 320 km/h. Minu andmetel selliseid `kellasid`Eestis rohkem ei ole.
4) Ees Porsche kirjaga pidurisadulad,esimestesse piduriketastesse on sisse freesitud puhastussooned.
Lisaks on veel piisavalt detaile,mis on ainulaadsed Eestis.
Audi omanikud: Kui Teile pakutakse S2 detaile,andke sellest teada,sest Eestis S2 varuosadena saadaval ei ole.
Kui keegi teab mõnda Audi Coupe-d või S2 millega on viimase paari kuu jooksul toimunud avarii või mootori vms. probleemid-andke teada!!!
PS! Kui keegi näeb Kristiine keskuses kahtlaseid autosid,siis palun andke sellest mulle teada PS-i või e-mailile kiireaudi1@hotmail.com.
Kindlasti auto mark,värv ja eritunnused.
PPS! Tänud kõigile,kes viitsisid minuga esimese otsingu kaasa teha!
Ja tänud ette ka neile,kes hoiavad oma silmad lahti ja püüavad mind aidata.
Omakohus on kõige parem asi selliste vastu!Mul aeti septembris 84a Ascona maja eest ära.Paar päeva otsimist ja selgus et kohalikud \"kottpüksid\" olid lõbusõiduks võtnud.Metsavahelt sain ainult jäänused kätte.5000eeku auto eest+ närvikulu.Politsei teatas,et nemad ei otsi seda vana risu.Nii palju siis politsei usaldusest.Nüüdseks olen sõprade abiga peategijad ise välja uurinud ja lähima karjääri vaikuses öö katte all omakohust rakendanud.See pole küll lahendus,aga teatava rahulduse saab ikkagi.Nii et minu poolne sõnum on.Kui kätte saad ära halasta.