indrek(clubmb)
Registreerimata
Tahaks saada vastust paarile küsimusele
Millist interneti väravat/avalehte te kasutate ja kas olete sellega rahul.
Millised lingid võiksid seal olemata olla ja mida peaks juures olema, milliseid linke kõige tihedamini kasutate?
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Minulgi oli neti,kuid hiljuti panin uno.ee,see on väga põhjalik ja mitmekülgne lehekülg.Kuigi,nagu Svenson kunagi ütles,miks mitte automoto?(mul endal on automoto \'\'lemmikute\'\' nimekirjas kõige esimene:bounce)
võrrihunt
Registreerimata
Pikemat aega on mul olnud avalehelks neti.ee. Miks? Kuna sealt leian kiiresti tee linkideni, mida vajan. Samuti on seal ka mugav otsingumootor
Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Mul on jäänud mail.ee sellest ajast saati, kui läksin Outlooki peale üle. Muutsin ära just netiks, lihtne ja kiire.
EPA: Ega keegi ei tea, kuidas lahti saada mõttetutest ribast, mis end internet exploreri külge haagib ja iga kord end ilmutab. Üks näide on searchbar, kuigi ometeada ei ole miskit lasknud internetist alla tõmmata. Nortoniga ei saanud eemaldada ja ka adaware ei kõrvaldanud seda, kuigi põhimõtteliselt võiks...
Ilmselt on kuskil kaust temp vms, kuhu see r....k end salvestanud on. Otsisin, kuid ei leidnud. Noh, meie moderaatorid-häkkerid, ehk oskate aidata?
võrrihunt
Registreerimata
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: heilo
Mul on jäänud mail.ee sellest ajast saati, kui läksin Outlooki peale üle. Muutsin ära just netiks, lihtne ja kiire.
EPA: Ega keegi ei tea, kuidas lahti saada mõttetutest ribast, mis end internet exploreri külge haagib ja iga kord end ilmutab. Üks näide on searchbar, kuigi ometeada ei ole miskit lasknud internetist alla tõmmata. Nortoniga ei saanud eemaldada ja ka adaware ei kõrvaldanud seda, kuigi põhimõtteliselt võiks...
Ilmselt on kuskil kaust temp vms, kuhu see r....k end salvestanud on. Otsisin, kuid ei leidnud. Noh, meie moderaatorid-häkkerid, ehk oskate aidata?
Seda saab üldiselt eemaldada IEga ise.
Võta ülemisest menüüst View > Toolbars > ning eemalda linnuke searchbari eest
Nii ta vähemalt ei ilmuta end iga kord, kui IE käivitad.
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
To: heilo- mul omal sama jama,kui sellel searchbaril parem hiireklõps teha,saab ta tekkinud menüü kaudu ära kaotada (seda teadsid sa kindlasti isegi) aga päris lahti polegi saanud sellest.
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
tihti kasutatakse blanki ka ehk tühi leht
Maine:
0
Jah, linnuke on tore asi, kuid selle puhul ilmub see riba tagasi isegi siis, kui lähed järgmisele lehele. Seega erilist sorti kangekaelne vennike. Ei tahaks proovimise teel kõike IE-ga seonduvat maha tõmmata, et äkki juhtub ka see riba seal olema. Java mootorid ja muu vajalik on ka sealhulgas ja neist ei taha ilma jääda, esialgu. Nime järgi seda jura arvutist leida on ilmvõimatu, kes teab, mis nimega ta end kuhugi on toppinud.
Postitused: 119
Teemad: 7
Maine:
1
olen nii mõnelegi ise arvutisse esilehe valmistanud, mis arvutis sees ja ka offline-i ajal töötab, lihtne linglieht enamkasutatavatest linkidest, siis on ühe klõpsu kaugusel kõik vajaolevad lingid ja kasutajal meelepärane kujundus jms. ise kasutan neti.ee-d
Avaleht on neti.ee, aga kuna ma käin tavaliselt internetis Ok.ee winkliendiga, siis seal on avaleheks Ok.ee
Maine:
0
Nali naljaks, nüüd kuulub see ka otseselt teema alla. Minu avaleheks on mingi krdi
mysearch, mille kallis piraatriba iga kord ära muudab, kui explorer uuesti lahti teha.
Asi on ikka väga kurjaks ära muutunud :mad::mad::mad::mad::mad:
Postitused: 48
Teemad: 11
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
sa võid ju tõmmata siukse asja nagu spybot mis igasuguse jama ära koristab..
Postitused: 79
Teemad: 13
Liitus: Nov 2003
Maine:
0
Kuulun Korgitsaga ühte kampa, uudised ennekõike!:smug