19-04-2013, 20:12 PM
viskasin sulle täna tondil näppu. uhke pill! kui sissesõit tehtud, siis jaga muljeid kuidas suurem auk ja tugevam säde mõjuvad.

(23-04-2013, 17:54 PM)Erik Kirjutas: jawa kett tõesti venib palju. kui sissesõit tehtud hakkab jälle sama tempokalt venima.kui ükskord veel jawamees proovin olla, siis katsetan küll uute hammasrataste peale vähe kvaliteetsemat ketti.
1:50 vahekord on mu 360 mootoris küll ennast tõestanud. 638 jawal isegi 1:60 peale sissesõitu aga eks seda lisa rasva võib seal olla küll. päris paljud plõgistavad oma jahvidega ka 1:25 peale sissesõitu. ("manualis on nii kirjas!!") mootorid edasi ei käi aga vähemalt "ei kulu".
muidu pole need 634 ja uuemad üldse meeldinud aga see ratas muudab meelt. oleks veel cafe-stiili ka rohkem läinud. ehk kunagi kui see mood ka sinuni jõuab.
(24-04-2013, 16:50 PM)unicman Kirjutas: ... mida sa neist kanalitest ja peadest ilmaaegu silitad? Kannatab täiesti rahulikult sõita esimese kap. remondini, ilma et peaks vahepeal lahti kiskuma!tekkis selline tunne, kui eile pärast esimest 150 km leegikad lahti kruttsin... et miks nad vahelt õli ajavad. väljalaskekanal oli üldse läbiõline ja tahmanud. nüüd järgmine sissesõidulaar läheb pisut lahjemat õlisegu 1:33, aga kastoor ei taha ju mitte põleda ning lõpuks kõrbeb see sodi sinna kinni. mõtlesin, et kui olen rasvasemad segud läbi lasknud, siis teen puhtaks ning 1:50-ga ei tohiks enam nii ära sitata.
(29-07-2013, 23:02 PM)Kombimiis Kirjutas: Laagrid võtsid ebayst?Minu kaudu ebayst, Kawa nõellaagri varuosakood 92046-1038.
(30-07-2013, 18:50 PM)v301060 Kirjutas: Tundub et Sul on mootoriremondiga õnneks läinud.
Minul tuleb paraku tsikkel Kose Uuemõisa töökotta tagasi viia sest isegi treenimata kõrvaga on liigsed klilinad-kolinad kuulda.Ometi on vahetatud nii vänt, puuritud silindrid, 2x vahetatud kolvid ja korra ka keskvahesein. lisaks veel lihvitud karteri sisemust valujääkidest.
Vahel mõtlen, et oleks pidanud ikka mootori Tšehhi remonti saatma, seal ei räägi keegi sellist juttu et "seee juuu niiiii vana ratas(mootor), eega sellest polegiii ju midagi tahta!"
(31-07-2013, 00:12 AM)Kombimiis Kirjutas: "Vitsad karterisse" ideega pole mänginud?