Postitused: 5,873
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Hei!
Mingil põhjusel on paari pealinna poes tavalisest poole odavama hinnaga müügil Regio maanteede atlased 2002-2003. Tavahind on vist 280, praegu saadaval 140-ga.
Kindlasti on saadaval Lasnamäe Citymarketi toidupoe ajakirjandusriiulis ja väidetavalt ka Rock al Mare Prismas (viimases ise käinud ei ole, lähtun kolleegi jutust).
Nii et kes vajab endale autosse head teedeatlast...
Asp
Postitused: 3,163
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
aasta 98 oma on siiani hea küll, ainult köite kvaliteet ei kestnud ja sai uus spiraaliköidetu soetatud
muideks, kui igasugused reklaami, ilusaid pilte ja muidu tarbetut sisaldavad lehed välja võtta, muutub antud raamat poole õhemaks/kergemaks.
Maine:
37
Mulle meeldis kõige rohkem see, et bussipeatused on selles atlases kirjas.
Asp
Postitused: 856
Teemad: 126
Liitus: Aug 2002
Maine:
0
Paadunud offroaderina on mul regio olnud juba aastaid peamiseks lugemismaterjaliks (tõsi metsas sõitmisel kasutan täpsemaid kaarte). Mul neid lausa 3 tk. - üks öökapil, teine autos, kolmas tööjuures.
2000 ja 2002/2003 võrdluseks võin öelda, et nüüd on uues atalses palju pisikesi teid sees ja hulgliselt vigu parandatud (puuduv tee, sild on kaardilekantud või vastupidi) ka on kaardil nüüd kõrgepingeliinid,mis äraütlemat head orejentiirid on.
Muidugi sisaldab kaart oluliselt rohkem nimesid ja muid tähistusi ja on hulga värvilisem, samas on see ka huhtluseks, sest maastik ja osa teid ning muid objekte kipub nende all peitu jääma.
97/98 atlase KÕRVALE soovitan kindlasti osta, sest vahe on väga suur. Kui vaba raha, siis ka 2000 kõrvale.
OÜ Green Oval
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kristjan (+372)5010599
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Maine:
37
Eilne tiir linnas näitas, et soodushinnaga (140) Regio atlas on müügil ka Viruvärava raamatupoes.
Asp