Postitused: 462
Teemad: 55
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
sorry OT: aga see järgmine kokukas huvitaks mindki ja kes testib seal seda õli või nafta joomist :lol
Postitused: 206
Teemad: 31
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Kle Hundu kas õlu ja dush enne või pärast kähkukat?
Keegi võiks vaba naise kaasa võtta, ma testiks Hundu varianti
Kas me sellist Eestit tahtsimegi?
Postitused: 5,871
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Naised saunas rääkisid, et promillide puhumise vastu aitab ka tavalise toiduõli joomine.
Pohmaka raviks soovitati kunagi aga vahustatud hapukoort.
Asp
Postitused: 3,557
Teemad: 27
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
mina tean ikkagi parima variandina piisava koguse vee sisselürpimist enne magamaminekut. aga see eeldab muidugi ka teatavate piiride olemasolu.
aga kui piirid käest kaotada, siis aitab pilsner, algul üks, siis kui kole tagasi tahab tulla siis järgmine ja niimoodi päev õhtusse saata. järjest võttes pole kasu, lükkab ainult edasi, aga tasa ja targu lähenedes saad 3. päeva hommikuks kaine pea ja inimesemoodi enesetunde.
to aspelund: toiduõli kohta ma olen kuulnud, et kui seda enne joomist tarbida, siis ta tõmbab maoseintele kihi peale ja ei lase alkol imenduda. niimoodi saab näiteks kedagi lauaalla juua. aga mingi aja (vist oli umbes 4h) möödudes see õli ei funka enam ja siis hakkab kogu see alkolaadung korraga kuplisse... tagajärgi võite vist ise aimata:haige
niiet toiduõli varianti praktiseerides peab olema oskus omale õigel ajal näpud kurku ajada. ja miilitsatega seoses pole seda üldse mõtet rakendada, parem juba lihtsalt joomata olla.
to nasa: selle mõttetööga on nii, et vähemalt minu puhul oleneb asjaoludest. teinekord juhtub, et hommikul mõte lendab linnutiivul, hakka või raamatut kirjutama. aga seda juhtub ainult mõnikord, niiet enne kirjandi vms kirjutamist pole vist mõtet selle peale välja minna.
martti@ise alaealine aga kirjutab alkoholiteemalist eepost siin.