Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
käisin ka seal museumis ära, noh eks nurisemiseks leiaks asju (vanatehnika huvilisele liiga tavaline väljapanek, autosid saab vaadata ainult ühelt poolt jne), aga siiski tänuväärt ettevõtmine, igaljuhul täna tundus ka rahvast suht palju olevat ning suuremosa olid välismaalased
PS juhuslikult sain ka omanikuga jutupeale (mina teda ei tunne, ega tea) ja sain kiigata ka kõrval hoonesse, mis muidu vist on külastajatele suletud
Postitused: 1,075
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
kallis ksf-lane, asi polnud selles, et ma ilmtingimatta näppida tahan autosid, aga näiteks kui ma ei tea milline volga tagant vaates või seest välja näeb, siis see jääbki peale museumi külastades saladuseks
Postitused: 6,949
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Justjust, kunagi oli auto24-s teema, et natuke erilisema autoga ei saa poes ka käia, ronivad kaabakad kapotile pilti tegema ja aru ei saa, et enne võiks küsida.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,016
Teemad: 223
Liitus: Feb 2004
Maine:
9
01-09-2013, 23:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-09-2013, 12:35 PM ja muutjaks oli
jurka.)
Vabandust ! Köike annab ju paremaks teha.
vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Postitused: 527
Teemad: 38
Liitus: Aug 2008
Maine:
14
Mehed.
Ma kutsun teid korrale. Teema on Tallinna Automuuseumi külastamise järel tekkivatest muljetest. Need, kes Talupoja sõbralikust aasimisest aru ei saa, lähevad ja võtavad huumoritunde, mitte ei hakka mürki pritsima.
Mis ei tapa, teeb vigaseks!
Postitused: 1,410
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
14-10-2013, 22:34 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-10-2013, 22:35 PM ja muutjaks oli
spitfire.)
See muuseum oli minu jaoks liiga "steriilne" ja toores. Muuseum peaks olema omaette keskkond koos vastava ajastu hõngu ja atmosfääriga.
Hea näide on Kurtna Moto muuseum ja Saulkrasti jalgratta muuseum. Ma ei tule ju vaatama lakutud Mosset, vaid saama elamust.
Auto Muuseum võiks ikka pakkuda rohkem kui "türi lillelaada" parkla. Minu arvates ei pea auto olema alati mukitud-lakitud, miks mitte autentne ja aus "selles seisus nagu leiti" ja on see seis siis milline ta on. Aga ta peab olema huvitav ja mingis mõttes (või siin kandis) ainulaadne. Nagu seda oli Kerese auto.
See oli minul küll esimest korda nööri tagant sigulli vaadata. Meenub üx Leedu kollektsionäär kes tõi oma "silmatera" järelhaagisel, kui haagis avati siis selgus, et kasti sees on veel teine sedapuhku pleks klaasist kast, kus siis nina vastu klaasi ka autot nägi. Kogu see kaadervärk oli siis haagitud vist 90-nenda aasta Excaliburi taha.