Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
Service\'i pildil on kohe kindlasti mingi isetehtud aparaat.Õismäe omal oletaks,et vana Kadett (A või B,pilt üsna ähmane).Võib ka jällegi isetehtu olla,kuid see variant on siiski ebatõenäolisem.
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Mulle endale tundub, et õismäe pildil on mingi moskvithi baasil tehtud apastraat.... kuigi jah, selle pildi järgi on võimatu täpset diagnoosi panna
Postitused: 240
Teemad: 43
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
Service pildil aparaat on Eestis ise ehitatud ja neid tehti nii mõnedgi, kahjuks täpsemalt ise ei tea kes ja kus tegi, aga nimetati teda ´´mesilaseks´´, see on veel päris selgelt meeles.
Postitused: 1,287
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Oleks tore kui sa neid teistegagi jagaksid!
Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Millegi pärast tundub mulle ka sellel esimesel värvipildil (punane tulilind) on mingi mosse aretis. Vaata näiteks:
- tagumine rattakoopa äär
- tagumine stange
- esimene poritiib
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
Postitused: 448
Teemad: 99
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Sry, et läbustan, öismäe autol tasemel Nike-i tuuning:lol:lol:lol
Postitused: 47
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
Maine:
0
Asp, üks nende \"70-ndatel ehitatud liikurite\" loojaid töötas mõned aastad tagasi Prillimäe lammutuses mis asub suhteliselt Kohila külje all. Äkki ta on oma kätetööd hakanud tagasi ostma?
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Õismäe pildil olev auto on ise tehtud ühe Olav Levkoi poolt. See peaks veel alles olema kuskil Vabaka kandis. Auto küll enam ei sõida. Masin on ise kokku pandud kõigest kättesaadavast. Ja eeskuju oli Opel ja Audi kupeed.
Service auto on Lada baasil kuid kere on Skoda Sport 1100 GT mudel või koopia. See kust kere vormid eestisse tulid küll ei tea.
Mu isa kunagi jamas sellega kuid jättis pooleli. Kahju.
Just a man!