01-11-2013, 10:36 AM
Tere, sooviks asjatundjate käest teada, et kas eest ribidega mootoriplokki paigaldati ainult esimestele k-750 mudelitele või ka hiljem või näit militaarvariandile jne? On see väga haruldane?
... siiski ärme hakkame palun mingit jama ajama
(02-11-2013, 20:08 PM)hundirattur Kirjutas: Heh, ma päris selliseid vastuseid ei lootnud. Lihtsalt arvasin, et kes võiks teada asjast, paneb paari lausekesega...aga eks ma uurin ise ka välja... siiski ärme hakkame palun mingit jama ajama
(03-11-2013, 08:30 AM)sass Kirjutas: Ja kui saani-sõidu-mees mulle ühe üdini sarnase HD mootori leiaks, millelt M-72-le juppe võtta saaks, siis olekski jutt lõppend. Rääkimata kompressorist.Ega see võimatu, vähemalt teoreetiliselt polegi. Kuigi Harley 750 XA mudel siinmail vaevalt leidub...
. Nimelt K-750 ja K-750M on mootori karteril alaosas ribid. Enamusel, tõenäoliselt siis 750 M mudelitel on need külgedel ja eest nö kiilas
, kuid K-750 (millel on lambajalg esihark ja siledad pütakaaned) on ribid ka karteri esiosal. Tahtsin lihtsalt teada kas selliseid eest ribilisi mootoreid pandi ka hilisemal ajal (K-750 toodeti vist kuni 1962) või on see ainult K-750 mudeli eripära?