16-01-2014, 18:23 PM
Oehh... Jälle läks perssesse.

loll on loll olla.
(16-01-2014, 22:11 PM)MAZ Kirjutas: Kadunud vanaisa(sündinud 1911.a) rääkis mulle,et vanemaid inimesi tuleb austada, isegi kui nad vahest ajavad vastuolulist juttu. Tema õppis seda oma esisadelt. Vanem põlvkond pole mitte rumal ega kamp jobusid,nagu mõni kodanik väidab. Vaid,kui neid kuulata ja õppida kuulama,siis pudeneb ka midagi endale kahe kõrva vahele. Vanematelt inimestelt nõutu rohkem,sest ühiskonna moraalne korraldus nõudis seda,
(17-01-2014, 14:37 PM)Janka Kirjutas: Ja tegelikult pole sel värvilisel oiroopal ka häda midagi. Kohati vähemalt on see nii. Kui avastad, et sisserännanu on sageli laiema silmaringi, suurema haritustaseme ja -keeleoskusega, kui valge pärismaalane. Kohati. Suur plaan on muidugi teine. Aga ikkagi, iva on mõnikord maitsvam, kui terapäis iseMõelda tuleb hoopis selle peale, miks inimesed ei ole haritud(sõnast hariTus, mitte hariDus!) Miks ei taheta ennast harida iseseisvalt?.
Nautige bussisõitu!
(17-01-2014, 21:34 PM)Martti Kirjutas: Internet on selle suhtes hea, et piisava tahtmise korral saab siin ka ennast harida, kui tahet jätkub muidugi.
(17-01-2014, 21:53 PM)aavu Kirjutas:(17-01-2014, 21:34 PM)Martti Kirjutas: Internet on selle suhtes hea, et piisava tahtmise korral saab siin ka ennast harida, kui tahet jätkub muidugi.
Seeda minagi. Oma 64 eluaastaga olen õppinud tundmatuid asju netist otsima. Viimasel ajal on see nett nii lihtsaks läinud, et isegi eestikeelse otsinguga saab võõrkeelsetesse lehtedesse viiteid.
Selle näiteks kaks linki 8-mm filmi digisse võtmise aparatuurist.
http://vimeo.com/20950590
http://mancave.conrad.nl/8mm-film-digita...e-machine/
Kui veab, hakkan midagi kombineerima, kuigi keelest seal eriti aru ei saa ja translate on hädine. Pilt räägib.
Täna on igas koolis arvutiklass ja aru ma ei saa, mida seal õpitakse - FB ja muud miskit?
(18-01-2014, 02:11 AM)Janka Kirjutas: Kujutage ette, et peate mõne omas koduses nokitsemises ettejuhtuva probleemi puhul lippama küla või linna "rampsi" nagu vanasti tehti...