Postitused: 311
Teemad: 6
Liitus: Aug 2012
Maine:
0
Nii, nüüd sai pihustid peale pandud (Mtz-50 mootor D50) aga mootorit käiates on kohe näha, et kolmanda pihusti juurest laseb vaikselt vett ja silindri survet läbi. Surve tuleb ilmselt seepärast läbi, et ma ei pannud sinna pihusti alla uut vaskseibi, aga vesi tuleb ilmselt sealt pihusti ümber plokikaanes oleva pronks puksi/kausi vahelt läbi. Kaks esimest pihustit tulid koos selle pronks kausiga välja ja seal sai uued tihendid pandud, aga kolmandal ja neljandal pihustil jäid need kausid plokikaane sisse. Üritasin küll mingi poldist meisterdatud konksu ja sõrgkangi abil neid kausse plokikaanest välja tõmmata, aga sellest ei tulnud välja midagi. Äkki oskab keegi öelda kuidas neid kausse eemaldatakse? Kas tõesti tuleb plokikaas maha keerata?
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
11-02-2014, 03:30 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-02-2014, 03:36 AM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Pole vaja. Lõika keere puksi. Leia või tee hästi pikk sobiv polt. Enne puksikeeramist pane poldile umbes kilone auguga julla- seda löökvasarana kasutedes saad kõik tervelt kätte. Kui poole keermelõikuse ajal hakkab puks ringi käima, siis tuleb küll vindipulk ohverdada- keevita löökvasar talle sappa.
Postitused: 837
Teemad: 17
Liitus: May 2012
Maine:
3
(22-02-2014, 11:17 AM)mlsluik Kirjutas: Üks slaid vahelduseks, vana tallab ikka mõnuga ning ka pind tundub jalgeall vähe niiske olevat....
Kas ma näen viirastust või on ekraan rokane? Aga mina näen (vähemalt arvan, et näen), et sumpa ots on punane. Mis mõttes läheb sumpa ots ennem punaseks, kui kollektor?
Come to the dark side, we have cookies!
Postitused: 6,889
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kas selle küsimuse esitamiseks oli ilmtingimata vaja pilt dubleerida?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 837
Teemad: 17
Liitus: May 2012
Maine:
3
Sädemed on tavaline, ja kollektori punaseks minemist olen diisel pillil ennegi kohanud, aga et pütt otsast tule otsa võtab ja punaseks ka veel läheb.
Kuskil oli video, kus kamazi sumpsi poriloigu veega kustutati - egas siis pole midagi imestada.
Come to the dark side, we have cookies!
Postitused: 640
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
9
Huvitav palju maksavad valgevenes otse tehasest ostes need traktorid? Need sinised vene turu jaoks toodetud masinad on palju odavamad kui need punased euro belarussid mille eest Türil küsitakse mitukümmend tuhat eurot.
NB.-Riigiaparaadi hammasrattad ja väntvõll vajaks kiiremas korras remonti.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Mõned russid on kuskil laos seisnud ja katused tolmused...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
820 tulevad ka ilma dokumentidetta eestisse, adaveres oli vist mingi 13000 selline 820 mida arvele ei saa
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Kas teehooldussõidukina ka enam ei kannata arvele võtta, kunagi nagu sai..
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB