21-11-2012, 17:07 PM
Just! Tsiteerides kodumaist filmiklassikat: "Seltsimees kunstiteadlast oleme nõus kuulama tundide kaupa!"
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
(22-11-2012, 09:08 AM)Maanteemuuseum Kirjutas: Nonii, võitluses reklaamidega keerasin privaatsuseadetes googel-moogeli brauseris asja rangemaks ja enam ei saa sisse logida ka peale asja tagasivõtmist (passwordid võtab foorum omaks aga ikka tekstiks "tere külaline"). Tuli IE üles otsida, saan jälle sisse logida.
(22-11-2012, 11:01 AM)v6sa Kirjutas:Chrome puhvri tühjendamine:(22-11-2012, 09:08 AM)Maanteemuuseum Kirjutas: Nonii, võitluses reklaamidega keerasin privaatsuseadetes googel-moogeli brauseris asja rangemaks ja enam ei saa sisse logida ka peale asja tagasivõtmist (passwordid võtab foorum omaks aga ikka tekstiks "tere külaline"). Tuli IE üles otsida, saan jälle sisse logida.
Löö puhver tühjaks (ma isegi ei tea, mis nime all see end kroomis varjata võiks...) Äkki cache...
(22-11-2012, 22:48 PM)Maanteemuuseum Kirjutas:Järjekordne tõestus sellest, et mitte ainult mobiiltelefon ei mõju hävitavalt, vaid ka arvutid ....(22-11-2012, 13:48 PM)nunu Kirjutas: .... NB! sellega kustutatakse ka kõik cookie'de põhised paroolidno seda küll vaja pole, pooli paroole ma ei mäleta mitte, mis teha, vanainimese pea ...
(08-02-2013, 13:27 PM)hillar2 Kirjutas: väga nõme, kui taimefüsoloogia loengus külastad automoto foorumit ja autoreklaami riba hakkab muusikat mängima...
Adblocki panin peale - soovis võtab kuulutustel väiksed pildid ära, aga automoto foorum on nii kange, et siin jäävad komertsteated alles.
(08-02-2013, 13:27 PM)hillar2 Kirjutas: väga nõme, kui taimefüsoloogia loengus külastad automoto foorumit ja autoreklaami riba hakkab muusikat mängima...
Adblocki panin peale - soovis võtab kuulutustel väiksed pildid ära, aga automoto foorum on nii kange, et siin jäävad komertsteated alles.
(24-03-2014, 23:38 PM)Andres_k Kirjutas: Ehk oleks võimalik mobiili-brauserit kasutavatele sisse logitud külastajatele reklaami mitte näidata?
Igal uuel aknal poolt ekraani kattev, aga mikroskoopilist sulgemise "ristikest" omav reklaam on väga jäle, kui palju peaks maksma et selle pa*aga enam mitte kunagi kokku puutuma ei peaks?
(25-03-2014, 13:11 PM)svenson Kirjutas: Järgmises uuenduste voorus saab foorum pihuseadme sõbraliku naha ümber.
(24-03-2014, 23:38 PM)Andres_k Kirjutas: Ehk oleks võimalik mobiili-brauserit kasutavatele sisse logitud külastajatele reklaami mitte näidata?
Igal uuel aknal poolt ekraani kattev, aga mikroskoopilist sulgemise "ristikest" omav reklaam on väga jäle, kui palju peaks maksma et selle pa*aga enam mitte kunagi kokku puutuma ei peaks?
(03-04-2014, 21:52 PM)Tom Kirjutas:(02-04-2014, 00:32 AM)viplala Kirjutas: ///siis on teie käsutuses kas Mac, või mõni muu jura, ning tegelege ise oma probleemiga.
Vabandan, aga kas ma saan õigesti aru, et Mac = muu jura?
O.T. kuningas, nagu ma olen...