Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Maine:
4
Ega kellelgi ei vedele ülearust MS 280 või 270 väntvõlli ja hooratast?
Maine:
4
Karteri poldi väristas lahti ja see hakkis ventika labad ära. Hakkasin siis lahti hooratast keerama ja murdus väntvõlli otsast keermeosa maha( ülen kohe ära, et keerasin vastupäeva).
Maine:
4
Täna leidus aega siis saega tegelemiseks, puurisin väntvõllile augu sisse ja ajasin keerme sisse. Esialgsetel katsetel jäi asi pidama, eks näis kas ka pikemaks ajaks.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Kuna oma Stihl Fs 450 varuosadeks müük ei õnnestu, siis ladusin kokku ja las olla! Müstilisel kombel jäi täna üks karp ette ja mida ma näen puuduvad Stihli osad! Krt kuna ma nad sinna toppisin on arusaamatu? Egas midagi silinder maha ja korralikud jupid sisse! Praktiliselt kolmanda tõmbega läks käima! Müdises rahulikult pool tundi siis veidi tuuritasin ja võib metsa küll minna!
Homseks on planeeritud Partner 20X lahkamine! On ikka vedruvasikas välja mõeldud. Väike Stihl Ms 160 jääb järgmisesse kuusse! Aga tont seda teab! Kuna erilist inspiratsiooni enam pole võsakas HQ 244 taastamiseks läheb see koos partner b440ga (täpselt sama mis varna) müüki 60 euriga. Saab kuuri aluse tühjemaks! Ega see Partner 20X ka leiab tee müügiks ka mingi 70.- vast aga eks näis!
Veel pole maha löödud
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Vaja oleks tegelkkult Fs-le torx kruvisid ming 5tk ! muu asjaga saaks hakkama.Gaasitross on mul asendatud tsikli omaga, käib küll!
Veel pole maha löödud
Maine:
4
Sain puuduoleva kolvirõnga reginetist, sõrm ja laager on pärit mingilt mootorsaelt. Puudu on veel õhuklapi heebel ja välja suretus lüliti plekitükk aga selle saab plekist ise teha.
Ühesõnaga, vanake käib aga vaja karbussi veel timmida.
Postitused: 10,818
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
136
Võta korgis olev kummilutt välja ja kae üle.
Parimal juhul on mingi jama sees ja peale puhastamist enam ei urineeri.
Kehvemal juhul on vaja uut lutti, mida ei olnud nõus tellima isegi Hortulus...
Jonsered? Sama kork on saelaadsel tootel Partner 351...
Maine:
4
Stihl MS 260 eile töötas hästi (jätsin ise seisma)aga täna sikuta või käed villi aga käima ei lähe.
Keerasin küünla maha ja segus, et säde puudub ja nii mitme küünlaga proovides, diagnoosiks panin: süütepool on õhtal omadega.
Siinkohal ka mu appikarje; kui kellelgi vedeleb korras süütepool siis võib seda mulle pakkuda (tasus saame kindlasti kokkuleppele).
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Juhtmed kindlasti üle vaadatud? Vahest kipub suretuslüliti juhe küljest tulema ja massi minema, siis ka säde lännu.
Postitused: 877
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Vaata veel üle magneti ja pooli pind, et seal ei oleks mingit roostet või mustust. Samuti pane paika magneti ja pooli vahe, mis peab olema sisuliselt olematu (kuskil paberilehe paksus) peaasi, et pool vastu magnetit ei käi. Sellise olematu vahega on säde tugev ja olemas ka nõrga tõmbamisega.