Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Kui teen teenust ja kauba sees ka kütus, tulen täispaagiga ja lahkudes peab ka paak täis saama. Või siis kodus tangin uuesti ääreni ja loen tankurilt liitrid. Saab muidugi nivootoru paagiseinale teha ja liiterhaaval gradueeride. Siiani laisk olnud. Samas see suur plastpläsku nii madala, lisada veel kergesti otsa saav skaalatoru? Ja ei tea kui täpne tankut on liiterhaaval törtsutades- iga liitri viga ju liitub suureks veaks.
Postitused: 323
Teemad: 6
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
Ehita ujuk vasakusse paaki ja kasuta ainult seda, saad 2x täpsema tulemuse, kuigi sellest on vist ikka vähe. Kõige lihtsam, kolmik vahele ja läbipaistev voolik kuhugi paagi külge vertikaalis. Jah, ei ole nii mugav kui kabiinist vaadata jne, aga lõppude-lõpuks pead ikkagi ju välja ronima ja ise tankima või mis veel hullem - rasket kanistrit kallutama.
Your mama might be proud of you, but this ain't your mama's world.
Postitused: 79
Teemad: 11
Liitus: Jul 2013
Maine:
0
Mille jaoks on vaja üldse nii liitri täpsusega teada seda ? Kui teenust teed sis pane tunnihind oma tööle ja kogu moos. Umbes ikka tead palju ta sul võtab ja palju vahelt endale tahad jätta ju .
Postitused: 1,171
Teemad: 55
Liitus: Mar 2012
Maine:
18
Kas MT3 1025-le sobib MT3 50,52 või 80, 82 diferentsiaal. Tsirguliinas asuva traktoripoe müügimees väitis, et pidi sobima vanemate mudelite omad. On kellelgil kokkupuuteid. Hetkel 1025 molekuliteks lahti võetud.
Postitused: 1,171
Teemad: 55
Liitus: Mar 2012
Maine:
18
Ega sa ei tea, mis kellaaegadel ja päevadel Tsirguliina pood lahti on?
Tsirguliina traktoripood avatud kella 9.00 E-R.
Postitused: 30
Teemad: 5
Liitus: Sep 2010
Maine:
0
endiselt hädas oma russiga. nimelt sai russ pooleks võetud ja vända tihend ära vahetatud, kuid õlileke on endiselt, mis järgmiseks? väntvõll? vaheplaat?
mul selline tunne,et asi hakkab harjumuseks saama.
Maine:
0
23-05-2014, 08:07 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-05-2014, 08:08 AM ja muutjaks oli
2141.)
õli tuleb igalt poolt, nii vaheplaadi ja mootori vahelt, sidurikojast ka tilgub.
Maine:
0
ma tean,et topeltpostitused pole ilusad, aga kas mõni täisbelarussi vend oskab mulle nõu anda. hetkel plaan pole uuesti juppideks võtta, teen mõned tööd ära, siis pean sügiseks ikkagi mootoripoole korda saama.
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Mul on siiani kaks peamist, kindlat kohta ette tulnud, kuskohast on õli välja ajanud. Üks nendest on seesamune simmerling vänvtvõlli otsas, mis ajapikku sinna ka mingi randi sisse töötab. Ehk siis kui uus tihend vana koha peale panna, siis eriti kaua ei pea. Aitab tihendi nihutamine kas sissepoole või siis väljapoole. Sel hooajal olen neid kaks tükki juba vahetanud erinevatel belarussidel. Järgmine on seesamune paroniidist otsakaane tihend.
Ülejäänud kohtadena pakuks välja sidurikorvi võlli. Just sellesama, mille otsas korv istub. Selle võlli sees, vahekasti poolses otsas on tavaline rõngastihend. Sai ühel isendil seda võlli vahetatud ja läks ka uus tihend sisse, mis ei pidanud kohe üldse midagi. Kui õlitase kastis langes võllikaelast allapoole, siis jäi tilkumine järgi. Ja siis on veel sidurivõlli/survelaagri all olev nelja poldiga kinnituv kaas, aga see peab tavaliselt hea tihendiga õli väga hästi kinni.
Almost Again
Maine:
0
see õlitilkumine hakkab eriti siis just pihta kui õli hakkab karteris nö loksuma, kohapeal töötades ei aja õli välja, just siis kui teed mingi sõidu ära ja vaatad mootori alla siis tilgub.