Ei ole vokk, ega ka midagi suuremat ketrusega seotud.
Kas valmistaja kohta pole midagi kirjas? Ilmselt Tartu,firma nime jään võlgu.
Valmistas koolidele õppevahendeid, seega tegu mingi osaga õppevahendist, kus oli vaja vähe kiiremat pöörlemist.
Mul omal sama asi olemas, pärit ühest vanast ja mahajäetud koolist.
(24-05-2014, 00:55 AM)Marko Kirjutas: PS kui keegi saaks need pildid siia riputada? Mind saadab portaal pehmesse kohta, ometi on siin 2x leheküljest laiemaid pilte. Mõned on võrdsemad?
Su failid olid üle 600 ja üle 800 kB. Lasin nad lubatu piiresse GIMPiga ja selgituseks ka kuidas järgmine kord ise saad faili väiksemaks ja siis oled teistega "võrdsem".
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
(24-05-2014, 23:31 PM)pen.skar Kirjutas: Ega viimati merest, näiteks miiniankru küljest?
Mine tea.ranna ääres ma elan ja kust see meile sattunud on ei teagi.Loodame,et siis mõnda miini välja ei ilmuks.
Ja hirmsa roostekihi all oli ta ka.Kuid vaadates neid peeneid vedrusid.Liiga hästi säilinud meres oleku kohta tegelikult?
Äkki mingit sorti pesumasin juppide puhastamiseks. Nagu ma aru saan, siis torust jookseb midagi peale, ning toru ise käib ringi. Liiva jaoks vist veidike peene, kuid vedelik isegi toimiks.