Postitused: 4,446
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
50
(04-08-2014, 17:32 PM)v6sa Kirjutas: (03-08-2014, 17:31 PM)Kadari Kirjutas: ...
Igatmasti kontorirotte ja üheksast viieni istujaid, kellest reaalselt sittagi kasu pole,
...
Nagu näiteks?
http://www.meistrimees.com/id/tootekatal...toode/873/
Nagu nt. sellise redeli tellijad päästeauto varustusse. Ainult üks kord saad kasutada ja viska üle aia. Redel mõeldud kasutamiseks liiva- ja tolmuvabasse keskkonda. Aga päästetöö teadagi, paistabki laua tagant veidi ilusam ja steriilsem.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Kogu asja probleem on ühe kasvavate kuludega riigi aparatuur,mis neelab meeletult raha. Kuna riigi kulud saavad vaid kasvada,siis läheb meie poolt makstud töötukindlustus maks ja sotsiaalmaks sisuliselt kogu selle bürokraatia ülalpidamiseks. Imelik on see,et riigifirma tippjuht,kes ei tee mitte m....nnigi saab astronoomilise palga,kuid politseinik,päästetöötaja saab 15x vähem. Pluss tagaselja tehakse sulle veel igasugu reformidega veel teist korda ka ära.
Kõige hullem asi,mis saab olla on ala rahastatud sõjavägi ja päästetöötajad.
MIks see ohtlik on? Ma arvan,et siin pole vaja pikalt seletada,iga üks suudab mõelda põhjuseid siia juurde.
Maine:
50
(04-08-2014, 21:18 PM)v6sa Kirjutas: Saadame tuletõrjujad Bauhofi (suvaline esimesena pähe karanud saastpood), kui miskit vaja on?
Ei, mitte seda ei tahtnud ma öelda, vaid seda, et hanget, mis tellitakse poolastsaksast või veel kusagilt, peaks tegema kompetentne inimene, kellel ka praktikaga mingi kokkupuude on olnud. Mitte palgatahtja ja koha kinnihoidja, olenemata kasvõi kolmest kõrgest koolist. Kui ei taipa ise, tule küsi inimestelt, kes iga päev sita sees möllavad. Koolis ju liivatera toimest ei räägita. Seal vaid valemid ja koefitsendid.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
sellega on nii , et pühapäeval on ju tagadil teadagi mis , ning progresiivne noorsugu kõik hõivatud , mudu võiks lillasid nuhelda küll .
Postitused: 2,496
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Toompeale võiks koguneda kasvõi 60 protsenti populatsioonist, sellest hoolimata kuulub pedeabielude seadus vastuvõtmisele.
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Kahjuks on vist nii jah, et seadus surutakse läbi, olenemata enamiku eestlaste arvamusest...Masendav, kes meid valitsevad.
Tervitab Veteran.
Maine:
50
Hääletus peaks nimeline olema ja uued valimised ukse ees.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(04-10-2014, 13:15 PM)zazik Kirjutas: (04-10-2014, 11:55 AM)aavu Kirjutas: Hääletus peaks nimeline olema ja uued valimised ukse ees.
Kas on keda valida?
Ma olen veel veits noor ja loll, et ennast kandidaadiks pakkuda.
Kõige vähem allub meedia manipulatsioonidele nagu tõde ja faktid keski valijaskond. Seega keskile on teatav hulk hääli igal juhul olemas. Sellest edasi järeldades on just neile kõige kasulikum kui "kõik on ühesugused pätid, seega pole mõtet valima minna". Kas nad ka seda kuidagi foorumites levitavad, ei tea aga loogiline oleks kui nad seda teeks.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Maine:
50
Ja ei märganud meie valitsejad, et rohemehikesed on kohal:
http://www.virumaateataja.ee/2942853/gal...al/3403373 ,teadagi, needsamad krimmikad.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(04-10-2014, 13:15 PM)zazik Kirjutas: Ma olen veel veits noor ja loll, et ennast kandidaadiks pakkuda.
Esimene puudus läheb ajapikku iseenesest üle. Teine on aga lausa soovituskiri poliitikasse minekuks.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.