Postitused: 473
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
(12-11-2014, 21:44 PM)diesel Kirjutas: (12-11-2014, 20:08 PM)Sten Kirjutas: ...tartu-mehed-motlesid-valja-enneolematu-ekskavaatori...
et siis küsimus oleks, et mis selles meite meeste riistapuus on ainulaadset ja enneolematut?
Uudist kuulates vaadates jäi silma, et ainulaadseks teeb teda kaevsügavus, mis pidi küündima 2,5 meetrini ja tõstejõud kuni 800 kg ehk siiis enda kaalust rohkem. Muud erakorralist ja ägedat seal polnud.
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
see võib ka lihtne toetusraha ehk hõlptulu saamise juhtum olla.
eelpool viidatet lehel ju kirjas, et saab jälle leiutustoetust kuni neli kilo raha ja viiendik tuleb ise plekkida.
a nutsu saab inseneribüroo, mitte iga kuliibin.
ilmselt saab tekitada vajaliku(d) büroo(d) ja iga pisema sõlme jaoks eraldi nutsu kasseerida.
et asi peris pettusena ei paistaks, siis "leiutatakse" ka enneolematu ja erakordne jalgratas kiirelt valmis.
tegelikult ma kangeste loodan, et kodanikud ikke hingega asja kallal ja mingit sahkerdamist pole mõtteski olnud.
samas kui mõnel seuksel bürool ideedest nappus on, siis ma võin kohemaid pika nimekirja esitada.
leiutamist või siis vähemalt oluliselt täiendamist-täiustamist vajavaid ideid on mul hulgim.
Postitused: 701
Teemad: 18
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Kuidagi väga sõjaka toonika võetakse siin foorumis seda "aparaati" vastu.
Ühelt poolt on kindlasti tegemist jalgratta leiutamisega kuna, midagi uut ja ainulaadset pole antud miniekskavaatoris. Lisaks on segane kas projekt oli äri- või toetuspõhine.
Teiselt poolt tuleb igat Eestis ehitatud(õigemini komplekteeritud) masinat võtta suure uudisena kuna kodumaist toodangut on vähe.
----
Kogu edasine edu sõltub kuidas nad suudavad oma toodet lihvida ja turustada. Sul võib olla ükskõik kui hea masin aga korraliku service puudumisel jääb kaup katki. Ehk siis on vaja Valtechil leida edasimüüjad jm .
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed
Postitused: 650
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
14-11-2014, 11:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-11-2014, 11:13 AM ja muutjaks oli
pvr.)
99% kindlusega võib, väita et erakorduse toonitamine on meie ajakirjanduse üks omadustest, paraku tuleb see sellest, et ilma erialase maailmapildita ajakirjanik üritab taha ägedat artiklit.
Veidral kombel olen olnud ise kunagi sarnases olukorras interviueeritav, ja oli kohe arusaadav, et Pulleritsu kooliga ajakirjanikule oli kogu mu tekst "blablabla uudne blablabla" kui ma rääkisin tööstusdisaini lahendusest, asi saatis suur mõmisemine ja noogutamine. Ja artikkel oli ikka jura, ala "Guliibinid leiutasid enneolematu ...."
Edit, aga masin on ju täitsa äge.
Postitused: 6,947
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Kalju pakutud "analoog" on mittesõitev. Teda liigutatakse kopaga tirides. Väike erinevus? Ei ütleks.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.