Postitused: 4,582
Teemad: 39
Liitus: Sep 2009
Maine:
57
(16-11-2014, 11:17 AM)kuuliprits Kirjutas: kas ja kui on olemas siis kus paikneb ketipinguti pedaalidega liigutatava keti jaoks?
http://www.velomuseum.ee/gallery/images/...uja_09.jpg
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
ka mina pole kuulnud , et korralikke gaujasid liikvel oleks olnud , ning need vähesed mis liikvel , enamasti mark ll . ilma mingite argumentideta pakuks , et gauja ja ka r5 , võib lugeda ikkagi vähemlevinuteks. masslademetes peaks olema alates r7-mest , mis oli ka ühtlasi viimame võrrimoodi võrr, edasi tulid mõned nurisünnitised , 11 , 11üleminek kolmeteistkümnele ja 13 , vähemalt kahes erimodifikatsioonis . kahjuks need viimased olid rohkem varuosakogumid täiskomplektis .
Postitused: 2,246
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
Kui ma nüüd homme enamvähem kõik pildid jne.andmed kokku saan,kes oleks kõige spetsim ütlema millega tegu.Pean silmas vanust,rariteetsust jne.
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
vene keeles on olemas sihuke väljend - barõga , see on pisut halvustava varjundiga . mul on kiusatus seda sõna kasutada , kuid vist siiski hoian ennast tagasi .