Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
millise fotokaga te teete pilte masinatest???
digikaga või tavalisega???
kuidas pildid netti panete???
Postitused: 424
Teemad: 19
Liitus: Feb 2002
Maine:
3
digikaamera Canon A70 (3,2 MP) teen mina. tavafotokaga on maru kulukas niisama pilte teha ja netti saada on ka maru tülikas. (skännimine ja ilmutamine)
digikaga on süsteem lihtne - pilt on kohe arvutis ja et teistele näidata teen Arles image web page creatoriga galerii ja viskan selle nt zone.ee\'sse üles.
ise arvan, et tavafotokas kõlbab niisama pildistamiseks vaid hädajuhul, et kui juhtub kaasas olema ja midagi head näeb ...
ja pealegi, tavafoto sisse skännides võib kannatada ka pildi kvaliteet, kui pole just parim skänner. ja võrreldes digipildiga on tegelt nii või naa digi pilt arvutis parema kvaliteediga kui filmilt tehtud pilt.
ja rasketes oludes pildistades (pime garaaz) ei pruugi suurem osa pilte välja tulla. tavafilmi klöpsid täis ja vbla ei saagi head pilti, a digil näed kohe ära, kas tuli välja v mitte.
nii et minu arvates on digitehnika asendamatu.
u.
Facebook @accelerista
Instagram @accelerista
www.accelerista.com
Postitused: 246
Teemad: 51
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Minul Canon A60,natuke lahjem versioon kui Uskul
olen rahul
M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Postitused: 87
Teemad: 9
Liitus: Oct 2002
Maine:
0
Mul canon A70 ja ise olen ülimalt rahul, hea aparaat on, soovitan
Lauri
Postitused: 185
Teemad: 17
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
olympus mju:400
igati asjalik aparaat 4MP
ainuke viga see, et välk on nõrk
www.temeko.ee Raudselt Kindlaim
Metallaiad- ja väravad
Metall- ja tuletõkkeuksed
Metallkonstruktsioonid
Postitused: 560
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
Kodak DX4900, 4,0 MPix, väga rahul. Asja teeb heaks väga hea makro (8cm), pildikvaliteet (varjud, värvid, kontrastsus) ning pakkimise võimalus. piisav opt zoom teeb pildistamise mugavaks.
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Kuni eelmise aasta lõpuni oli mul ainult traditsiooniline tehnika - Canon AE1, 1976. aastal turule tulnud ning tollal laineid löönud peegelkaamera. Kolme erineva objektiiviga - \"kalasilm\", tavaline ja \"pikktoru\". Automaatika-vaba
riistapuu sobib ideaalselt liikumatute asjade jäädvustamiseks, kus paikakruttimiseks aega piisavalt.
Nüüd oman juba mõned kuud lisaks ka digimasinat - SONY DCS F-717. Carl Zeissi
korralik suuremõõtmeline optika tagab piisavalt puhtad ja müravabad värvid (vt Phil Askey võrdlus netist). Eelis peegliga võrreldes on ikka see, et saab pilte kohe vaadata, ilma skannerita arvutisse võtta ja ei pea maksma fotode/filmi/ilmutamise eest.
Digimasina puudus - veidi allajäämine kvaliteedis 24x36 peeglile - avaldub vaid siis, kui tulemust on vaja tõesti suuremõõtmelises polügraafilises värvitrükis (A4) avaldada. Nendel harvadel puhkudel kasutan siis AE1 edasi.
Parimat,
Valdo
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
HP photosmart 735 ja täitsa pandav
Postitused: 691
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
mul
trust 820 jumala norm asi on...
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
Mul on Olympus superzoom 80G, \"filmikarp\",mitte digi. Pilte on mul huvitavam vaadata fotoalbumist,kui arvutist. Võibolla ostan kunagi digiaparaadi ka...
Postitused: 246
Teemad: 51
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Inimesed hoiduke Trustist...see on hea soovitus,hea hind ja Suured MPix arvad ei tee sellest head kaamerat
M: Skoda Felicia 1995 osadena.