19-02-2015, 20:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2015, 22:05 PM ja muutjaks oli maitus.)
(19-02-2015, 10:21 AM)edvard Kirjutas: Targutan ka veidi . Kohtutäitur läheb arve kallale peale seda , kui kohtuväline menetleja näiteks politsei , kohalik omavalitsus ( vald ) saadab vastava teate kohtutäiturile , et isik see ja see ja tal on maksmata näiteks rahatrahv. Kohtutäitur ei viivita , saadab registreeritud elukoha aadressile kirja ja kui reaktsiooni pole on kohe vara kallal , lisades iga liigutuse eest mida ta teeb arve .
No mitte s_ ttagi ei saa aru....???? Mismoodi politsei või vallavalitsus saab minu pangaarve üle ilma kohtuta otsustada ja mis seal pangas üldse toimub, et suvaline fie astub uksest sisse ja hakkab nende klientide arveid arestima. Kui see asi tõepoolest peaks vett pidama, siis ei ole meie riigis enam õiguse raasugi. Ükskõik mis kuradi kandi pealt midagi loed või teada saad, ikka on üks riigipoolne nõmedus ja ahistamine teise otsa. Ainult keelud, maksud, piirangud ja eraomandi jalge alla trampimine....jne. Tõepoolest, hakka või isegi nõukaaegse inimesena venelasi tagasi ootama, et keegi ometigi neid täitmatuid enseimetlejaid karistaks, sest näha on, et eestlane ise on nii orjameelse loomupäraga, et valib omale ka ise orjapidajad, sest ta lausa peab kohe kellegi kannikatavahet noolima. Kuidas siis seda muidu seletada, et keegi ei ole rahul, aga vastu ei hakata ja ikka valitakse riigikokku samad tolgused. Kui okupeeriv riik sinult verd imeb, siis on asi kuidagi loogiline, aga kui omad, siis on tegu omamoodi kannibalismiga.
Ma juba kujutan ette kommentaare sellele postitusele: .. et on veel hullemaid riike ja vaesemaid riike ja riike kus on veel lollakamad seadused jne. Mis see mind kottima peaks kuidas kusagil on, miks meil ei ole nii nagu normaalne oleks- nii, nagu me ise tahame. Miks on vaja alati kellegi järgi teha, kedagi eeskujuks tuua, ennast kellegagi võrrelda jne- kas omal on mõstus, kriitikameel ja tõe ja õiguse tunnetus täiesti minetatud omadused, et teistelt nõu peab küsima, et kumma käega tagumikku phkida...no mõnes mõttes on see muidugi arusaadav kui riigikogus võtavad majandusseadusi vastu näitlejad ja erusportlased ja krimiaankoodeksit täiendavad loomakaitsjad. Miks meil teadlased selliseid asju ei tee- milleks neid siis üldse vaja ongi kui neid keegi ei kuula. Riigikogu, kus ei ole ühtegi kirurgi, teeb pidevalt operatsioone- loomulikult onresultaat ju ette teada....Ministrile kes kohale astub, antakse hulk kohanemisaega ja nõuandjaid, sest ta ei ole hoobilt nii kompetentne, et oma tööga hakkama saada- absurd kuubis.
Siin on nii mitmeidki selliseid, kes näpuga seadusi taga ajavad nagu viielised algkooli õpilased, ma ei tea miks, ehk on see päheõpitud paragraaf tema ainuke tarkus, millest ta loobuda ei taha, sest siis ei jää enam palju järele. Milleks tuua mingi asja põhjenduseks seadust, kui see on inimvaenulik, kasuahne, ebaloogiline jne. Aga nojah, ma tean, et mõttetu mula ja teemast mööda, sest kelle elu on vähegi elamisväärne, see otsib põhjendusi samamoodi jätkamiseks ja peidab pea liiva alla, et mitte näha mis nende ümber toimub ja ligimese eluolu ei lähe neile korda. Võib ju tuua näiteid relvaseadusest ja enesekaitse piiride ületamisest jne, - ja mida see mulle tõestama peab: et ma ei tunne seadust? .. Kelle kuradi seadust? Et ma tahan westernit teha, .. tahan jah, sest pean seda õigeks, et inimesel oleks õigus ennast ja oma vara kaitsta, eriti veel siis kui riik sellega hakkama ei saa. Inimesel peab olema austus teise inimese suhtes, mitte nagu meil, et juba koolis võib õpetajale karistamtult näkku sülitada. Sellise kasvatuse juures ei saa paremat lootagi. Kõigil on karistamatuse tunne, aga ei tohiks olla- igaüks peaks oma tegemiste ja tegematajätmiste eest vastutama täie rauaga.
Kõigil on suva, sest õllepurgi jõuab veel osta ja telekast näeb labast huumorit mis ainult õllega naljakas tundubki, aga allakukkuva lennuki pardal on ainult niikaua tore stjuardessi kabistada kuni see maani jõuab, sellest ei saada aga aru.....- HAU ..