Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(12-02-2014, 02:44 AM)Janka Kirjutas: Kui läheksin ka e-sigaretile üle, siis takkakiitmine sarnaneks heroiini alt pääsenud narkomaani kilkamisega, kes nüüd kiidab kogu maailmale, kui palju kasulikum on hero asemel metadooni süstida.
Üks halb asi ta puha.
Tegelikult mitte, sarnaneks rohkem el. autoga tavalise suhtes või kui narko pealt vaadata, siis masinaga (mida veel leiutatud pole) mis särtsu abil su ajudesse vastava signaali saadab, ning tasandab vastavad ihad ajus.
Hea ja halb on kinni ühiskonnale ette antud vaadetes. Enamjaolt ei ole tegemist objektiivse lähenemisega. Kui seadusega keelata näiteks nätsu närimine ja hakata selle eest kõvasti trahvima, siis ei või varsti enam tühjalt lõugu ka liigutada, pidi imiteerima närimist, mis omakorda tuleks loomulikult keelata ja kõvasti trahvida.
Ah las see teema siis jääda. Laseme asjadel paika loksuda. Varsti saame seadused ja maksud, mis reguleerivad Eeed oma kohale, ning elu kulgeb omasoodu tulevikku.
Hiljemalt paari aasta pärast on maksustatud kõik särtsukad (nikotiini baasil), ning neid võib leida ainult suitsuletist, +18. Tegelikult ei muutu mitte midagi, selle eest hoolitsetakse riiklikult. Teisi sõnu, surutakse maha ka praegune olustik. Pole ju mõtet enam furoori tekitada, kui Eed vedelevad suitsudega samas letis, sama hinnaga.
Töö käib.
Kahjuks on jäänud ainult mõned hetked kilgata... eks ma anna endast parima...ma loodan.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
64
14-05-2015, 01:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-05-2015, 23:15 PM ja muutjaks oli
viplala.)
Mnjah, kuna riigil on pappi puudu, kavatsetakse maksustada ka e-sig nikotiiniga mahlad. Kõlakad käivad, et maksud tulevad päris karmid. Minul, kui e-sig fännil, tekib küsimus, et miks? Ma olen ju saanud tavasuitsu pahest lahti. Ma elan tervislikumalt. Kõik oleks ju ok, juhul kui teemat maksudega perse ei keerata jälle. E on täna ainus teema mis ohustab tava sigaretti ja selle müüki. Kas tõesti on riigile tähtsam kaupadest tulenev mammona kui rahva tervis? Aga tundub et on.
Ravimiametile oleks savi, kui inimesed endale arseeni ninna rebiksid, peaasi, et maksud oleks riigikassase laekunud. Vahet pole ju, kas tarvitatav kraam tapab või eii, papp on tähtis. Imed enda kopsud mustaks tubakast ja kärvad maha või jood end surnuks. Kui maksud laekuvad on kõik ok. Kui maksete laekumist hakkab mingi uus toode segama, on ka see vaja maksustada, muidu läheb ju mammona kuhugile mujale ja see ei ole hea.
Las rahvas sureb, las imevad end siniseks, aga kui pappi ei pritsi, imegu näppu. Ja kui kõik hakkavad näppu imema, paneme aktsiisi ka näppudele raisk.
Postitused: 7,011
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Selle e-sigareti nn kahjutuse kohta imbub siin ka ühtteist välja tasapisi...
Marko@samalõaotsas
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
64
(14-05-2015, 01:19 AM)Marko Kirjutas: Selle e-sigareti nn kahjutuse kohta imbub siin ka ühtteist välja tasapisi...
Marko@samalõaotsas
Aga ära salatse, too mõni faktiline pädev näide siis... Faktide all ma ei pea silmas Delfi komme...
Postitused: 685
Teemad: 0
Liitus: Jan 2013
Maine:
16
Riigil on vaja, et sureksid enne pensioni. Kes seda üüratut raha ikka maksta jaksab.
Ja kuna kõik hoiavad kokku, koonerdavad ja hiilivad maksudest kõrvale siis ju lihtne.
Isegi kõige osavam pettur teeb suitsu joob viina ja sõidab autoga. Muidugi eriti osavad toetavad mõnda naaber riiki :-)
Maine:
99
Lõpuks midagi leidsin Viplalale:
http://tervis.postimees.ee/3133129/toimetuse-vabandus
Tundub, et kartell seisab oma õiguste ja käibe säilimise eest müürina
Maine:
64
Kui keegi soovib küsitlust täita ja auhindu võita, siis on selleks võimalus tekitatud e-suits.eu foorumi kasutajate poolt. Link ise asub siin
https://docs.google.com/forms/d/17WKu0eC...k/viewform
Postitused: 1,070
Teemad: 29
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
15-05-2015, 22:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-05-2015, 22:15 PM ja muutjaks oli
ahtos.)
Kõik minu tuttavad plotskivennad,kes asusid ka innukalt särtsusuitsu kasutama on läinud küll kõik tagasi vana harjumuse juurde.Mulle isiklikult meeldis särtsuka lõhn autos rohkem kui tavaplotski,ise olen sellest harjumusest vaba juba1982 aastast ja mind ei häiri sugugi,kui sõber pikema sõidu puhul paar plotskit ära kimub aken irvakil,selle pärast seisma küll ei viitsi jääda.
Maine:
64
(16-05-2015, 21:59 PM)linnuke Kirjutas: Hemingvei ütles ju,et see maailma lihtsaim asi,Tema olla maha jätnud juba 1000x 
See oli Mark Twain, kes seda ütles
Maine:
99
Hääletan Mark Twaini poolt

Särtsuga aga on nii, et seda võib kimuda küll, pärast seda 10x artiklit natuke vähem muidugi aga vahepeal peab ikka mõne päris tobi ka tegema.