Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 5,830
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
31
28-06-2015, 23:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-06-2015, 23:49 PM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Norras on müüa vineerkabiiniga GAZ-51. Hind 15 000 norra raha ehk ca 1720 meie ühikut...
http://www.finn.no/finn/car/used/object?...e=61009964&searchclickthrough=true
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 85
Teemad: 12
Liitus: Sep 2008
Maine:
1
Maine:
31
Kui ma ei eksi, siis see on esimese põlvkonna Uaz-450 mootor. Jämedate kolbidega Pobeda mootor, mida pandi Gaz-21 varajaste versioonide mootoriruumi, oli selle eelkäija.
Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
2x GAZ 22
http://www.kuldnebors.ee/search/soidukid...d=38942441&pob_action=show_post&pob_cat_id=11045&pob_browser_offset=325&pob_view_language_id=et&search_X_cat_ids=10671&pob_page_index=13&pob_page_size=25&search_evt=onsearch&search_O_price_to=500&search_O_deal_type=M&pob_selected_cats=10695
Bmw 750 ILA Highline 1992
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Viimasele postile lisaksin, et on mul mingi info veel ühest sellisest, võimalik, et kergelt avariilisest ja seismajäänust. Omanik oli parim mehhaanik keda ma olen tundnud, kui huvilisi on siis PS ja ma üritan tegeleda.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
30
Isegi toimetanud kunagi sellisega filmivõtetel
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Maine:
95
Sellise abimehega saab näiteks filmida inimesi, kes jalutavad ja räägivad. Vahest on vaja. Kui sellist aparaati pole, peab iga kord raudtee üles panema. Mootorimüra saab maha suruda või uue teksti pildile peale lugeda.
Postitused: 863
Teemad: 20
Liitus: Dec 2007
Maine:
5
Sellest, kuidas mina oma nime sain, on siinses foorumis juba juttu olnud. Kes viitsib leiab üles. See läheb käesolevast teemast välja.
Minu küsimuste eesmärk ei olnud teada saada, mida selle riistapuuga teha saab, vaid miks on valitud just selline tehniline/konstruktsiooniline lahendus.
Kui mina peaksin ise sellise agregaadi kokku panema, siis oleksin kasutanud vene ajal ilmselt mingi kalluri hüdrosilindrit. Või mitut. Tänapäeval on paremaid lahendusi.
Vastata võiks ikkagi ainult lp ksf h2rra ise, kui ta väidetavalt sellega tööd on teinud.
Maine:
30
31-08-2015, 18:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-08-2015, 18:28 PM ja muutjaks oli
h2rra.)
Põhiline märksõna on "sujuvus" kaamera liikumissuuna muutumisel ja kõrgustest võetud kaadrid. Samuti polnud sellel ajal selliseid kaamera stabilisaatoreid nagu praegu, Filmiti ju otse filmilindile, mida enam parandada ei saanud. Ja üldse oli sellel ajastul kõik defitsiit ja elama jäime ja Teid "treisime valmis" tänu "kulibinlusele" ja ettevõtlikusele
Spetstehnika, kui seda üldse oli, oli juba luksus.
Ps. Lihtne näide, et proovige ise teha video oma telefoniaparaadiga ... kui te aeglaselt ja sujuvalt seda ei tee, siiis tulemuseks on hüplik salvestus, mida silmaga ei suuda teised jälgida ja salvestise mõte jääb arutaipamatuks... selliseid on you tube`s hulgim
Maine:
95
Kuigi mul sisuliselt keelati kobisemine ära tahaks ikkagi jahvatada. Vastukaalud ilmselgelt valiti kaameramehe tagumiku laiuse järgi ja pärast oli väntamine lihtsam
Miks hüdraulikat ei olnud? Vaevalt, et härragi teab, lihtsalt oli siuke riist, võta ja filmi.