Siinse teema olemasolu oli täiesti ununenud ja seetõttu varasemalt rodi- ja kustomiteemasse straibijutte postitasin. Aga kuna see on siiski spetsiaalne teema, siis postitan straibiteemasid edaspidi siia.
Nädalavahetusel lõpetasin ühe toreda triibuprojekti, mille toorikut paljud ilmselt ka hooaja avamisel juba nägid:
Kuna lisaks pinstripedele pakub üleüldse kogu signpaint'i teema huvi, siis loogiline jätk ongi kirjutama õppida. Märgistasin eile bussil ühe külje. Arenguruumi on muidugi kõvasti, kuid olen juba praegu rahul vähemalt sellega, mis fiili see käsitsikirjutamine-kujundamine autole annab.
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2015, 14:37 PM ja muutjaks oli Jarmo.)
Eile lõpetasin ühe kiivri - custom paint ja pinstripe:
Ja siin mõned viimatised pintslitööd:
Osalesin ka Slowball Roadtrip'i kunstiprojektis Art On Wheels, mille käigus aerosoolidega tegin ühele Opel Omegale vanakooli paneelid ning mõned straibid peale (nende kahe foto autor on Vladimir Ljadov - http://www.wheelsbywovka.com):
Töötan parajasti ühe IZ 49 projekti kallal. Raudvara osas lõigutakse masinat küll üsna vähe, ilmselt vaid sätitakse porilauad veidi madalamale jne, värv ja triibud on samas üsnagi custom.
Paar teaserit:
Ühel hommikul täiendasin ka iPad'i kaant kuldsete lisandustega:
Märtsis toimuva Motoexotica ajaks saab valmis üks kergelt custom IZ49, mille olen siit-sealt ära triibutanud (kuskil ülalpool on näiteks ka pilt veljest).
Siin veel üks eelvaade, paak sai mõnusa scallopikujunduse:
Samale töökojale kus too masin valmib, tegin ka uksele riputamiseks külastajaid tervitava sildi, maalitud vinüülplaadile:
Üks silt mu enda töökojale:
Ning veel üks niisama ajaviiteks vinüülplaadile tehtud silt:
Mõningad tänavuse American Beauty Car Show külastajad ilmselt kohtasid nii Lossi ümbruses kui Kiltsi rajal ühte Valianti, mille skuubile toreda tegelase pinkseldasin:
Siin ka kapoti külge ühendatuna:
Kevadel sai valmis ka üks surfibuss:
Tänase postituse lõpetuseks ka kaks eelmisel nädalal valminud silti: