Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Need, kel foorum aeglane, võiks ära mainida, mis brauserit nad kasutavad.
Postitused: 3,559
Teemad: 27
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
Mingi vea moodi loom on kah sisse lipsanud. Nimelt, kui kasutada viimaste postituste vaadet (võibolla on mujal ka) ja mingi pika (mitmeleheküljelise) teema pealkirja taga vajutada leheküljenumbrile, siis ta ei leia üles teemat.
loodan, et saite aru, mida ma öelda tahtsin
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Ma leidsin ka ühe veakese
Kui vajutan nuppu last posts siis viskab teemad ette.Osadel teemadel on mitu lehekülge (1,2,3) jne ja kui ma seal esilehel vajutan näiteks 3-le siis ütleb et see thread ei eksisteeri .. loodan et kirjutasin arusaadavalt
Postitused: 3,559
Teemad: 27
Maine:
39
Käsklused \"vaata uusi postitusi\" ja \"vaata tänaseid postitusi\" on omavahel segamini läinud st. uute postituste alt tulevad ainult selle kuupäeva postitused aga tänaste postituste alt viimase 24h(?) postid.
Postitused: 773
Teemad: 568
Maine:
36
Muide, uus foorum ei tööta perfektselt kõikides kohtades.
Kui valida sama päeva postitused ja võtta sealt teema, mis on jagatud mitmeks leheküljeks, siis leheküljenumbrile klõpsates saab teateks, et niisugust thread\'i pole. Samas kui võtta üldine viide teemale (mitte lk numbri alt), siis töötab.
Parimat,
Valdo
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, alates 18. maist oleme avatud L,P 11-18
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
mina olen küll suht rahul, eriti meeldib see, et teema postituste all on märgitud ka sarnased teemad. ma küll ei ole märganud erilist kiirusevahet ja hakkan isegi juba uue kujundusega ära harjuma.
tubli töö amf meeskond!
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 1,675
Teemad: 188
Liitus: Sep 2001
Maine:
16
Date and Time Options saab muuta... seadete alt
Postitused: 144
Teemad: 12
Liitus: Feb 2002
Maine:
0
Ei pannud seda tähele, aga see mis peaks näitama et kas inumene on online või offline ei tööta. Minul vähemalt mitte.
Postitused: 26
Teemad: 0
Liitus: Jul 2003
Maine:
0
Miks Uued postid ja Tänased postid on ainult 1 lehekülg?
121;142;3315;960