Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(03-06-2015, 15:49 PM)pen.skar Kirjutas: Kas kuskil saaks kontrollida ja legaalseks teha 20 kg tühikaaluga CO2 ballooni. Seda on 190 atm proovitud(geprüft) 1913, 1920 ja 1923 aastal?
oleneb, mille jaoks legaalseks. Kas hoovikaunistusels või millekski muuks.
kui sihtotstarbeliseks pruukimiseks, siis äkki nt kusagil Ladina-Ameerikas või muus kauges kohas. Euroalal ainult ümbersulatatud kujul. Sellest ju kogu siinne teema räägibki
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
17-06-2015, 23:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-06-2015, 23:19 PM ja muutjaks oli
h2rra.)
(02-06-2015, 03:46 AM)ahtos Kirjutas: Mul suht savi mis keegi maski taga teeb-kas tatistab või vannub või mullitab mul vaja gaasi keevitamiseks.Kui ära käid anna märku ka hindadest vanasti tehti nn ootetööna.
Vastus ka teistele. 12 liitrit ehk 8 kg =21 € ja 5 min toimetusi
Ps. täidetud balloon realiseerimisel ( AGA keermega redukttorile)
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 17
Teemad: 8
Liitus: Jul 2008
Maine:
0
Kus saaks hetkel parima variandiga realiseerida kolm Elme ballooni
Segugaas (argoon+co)
hapnik
atsetüleen
Vedelevad nurgas ja koguvad tolmu.
Kus saaks parima variandina nad näiteks vahetada rendibalooni vastu.(co või segugaas)
Postitused: 352
Teemad: 37
Liitus: Dec 2003
Maine:
5
22-09-2015, 09:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-09-2015, 12:49 PM ja muutjaks oli
autorestauraator.)
Ära anda Elme ventiiliga atsetüleeniballoon ja punane propaani balloon, tühjad.
Äraviijale purk õlut kauba peale!
T. 56642632
Uus omanik leitud.
Maine:
30
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=48925&pid=371379#pid371379
Parem oleks, kui kõik need teemad aeglaselt läbi loed... saad teadmisi juurde.
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=48925&pid=372510#pid372510
ja siit loe lõpuni...
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=1315&pid=379831#pid379831
Ja üldse mõni teravam pliiats modede glavlitist võiks need teemad kokku tõmmata-sobitada ja mitte ainult kustukummi käes hoida, sest teemad hakkavad korduma ja rahvas ei leia vajalikku infot üles.
Parimat h2rra
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Härral õigus...
Mikrotarbimise korral mõtleks ehk hoopis kustuti kasutamise peale? Argooniseguga täitmine võib muidugi keeruliseks osutuda.
Oli veel mingi tähtajatu lepingu variant, soti tuuris maksis, küsi firmadest ise ka!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Ma ei oska nüüd kahjuks öelda kui kvaliteetne on see co2 segugaas ja kui palju ta võiks mu võimalikke tulevasi keevisõmbluste kvaliteeti tõsta aga endal on kasutusel Saksa DV 6kg tulekustuti mida viimati täitsin rubla ajal Tallinnas Tondil tulekustuteid täitvas asutuses (tõsi ma pole ka igapäevane keevitaja aga lisaks mustmiljon muule asjale on 2 auto põhjad-karbid sellega ikka ära tehtud, traati ka ikka nii mõnegi rulli jagu läbi lastud) ja mingeid tühjenemise märke silmapiiril pole. Samuti olen rahul keevisõmbluse kvaliteediga kuigi aparaat on ka rublaajal kasutatuna ostetud miskine asjaarmastaja Telwin mida on ümber ehitatud, remonditud ja täiustatud. Seega kui just proff ei ole on kustuti ballooni kasutamine minuarust mõistlik kompromiss. Kiitke kaasa või lükake ümber aga minule igatahes sobib!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Kunagi sai kustutiga keevitatud,aga kasutusel olnud hapniku reduktor külmus kinni,kui sai CO2 reduktor kasutusele võetud ei olnud mingit probleemi-keevitas nagu õige gaasiga.
Postitused: 77
Teemad: 1
Liitus: Mar 2011
Maine:
0
Ise kasutan kahte 5kg co2 kustutit. Ühele sobib co2 reduktor otse külge ja teisele vahetükiga. Kui keevitada soojas ruumis siis ei ole vaja tõusutoru seest välja võtta, vedel co2 aurustub juba enne reduktorit. Tondi tamreks saab tõusutoru eemaldamisega ka hakkama kui vaja. Mina pole torusi välja võtnud aga tamreksi olen täitmas küll käinud. Odavam on kui ütled kohe et vajad keevitamiseks. Siis ei lööda kontrolli templeid peale mis ju eraldi maksavad.
Eesti Ladaklubi
Maine:
30
24-11-2015, 01:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-11-2015, 01:38 AM ja muutjaks oli
h2rra.)
tsitaat: Muidugi vast on ka varjandiks, et lasta kraan vahetada sobivavastu, kuid vist ennem tuleks tühjaks ära kasutada sihtotstarbeliselt keevitamiseks.
Pildilolev on 5kg ja 72€
Õige jutt Kraan tuleb vahetada käega keeratava vastu, kuna antud isendi kraan ei pea pikemaajalisel kasutamisel hästi survet, kui manomeeter otsa panna . Kõrgsurve kraanisi leiab vanarauast vanadelt balloonidelt ja peaks sobima keermega ka akvalangistide- tuukrite tehnikalt. Osad kraanid on tagurpidi keermega , sama mis propaanil ja sellele on saada vahetükke.
Õues ja tuulega keevitamisel tuleb suurendada gaasi pealevoolu keevisele, kuna tuul viib osa gaasi minema ja õhu hapnik pääseb keevisele ligi ja muutub poorseks ja plärtsuvaks
Postitused: 68
Teemad: 4
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
Aga mida arvate karbiidi tekitatud gaasist, nimelt mul selline mahuti täiesti olemas, ning kui ma pisikene poisikene olin siis esivanem ikka sellega tegi siis kuidas seda nüüd nimetada, et keevitus pits ja siis traati sulatas kõrvale, et nagu jootmine või nii. Sai isegi auto põhjasi natukene kokku sulatatud sellega. Aga see jääb sinnaaega kui ma olin ca kooliteed alles alustamas, seega ei mäleta väga.
Ja kui toimiks see asi siis kust seda karbiiti leida tänapäeval, kui see asi muidugi on otstarbekas.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!