Ma ikka tõin mõni aeg tagasi neid eesti, müüsin 300 EEK tk.
indrek(clubmb)
Registreerimata
Neid väikseid pulki ei soovita osta, need näitavad enamus ajast jumala villast. Siiamaani kõige parem, mida mina näinud olen, on Alcoquant. Hea ja digitaalne ning väga kiire. Eks hind ole ka muidugi kirves.
Aga paljud haiglad, kes teostavad alkojoove tuvastamist, kasutavad seda sama
Postitused: 3,694
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
16-05-2004, 18:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-05-2004, 18:28 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
indrek(clubmb) Kirjutas:Neid väikseid pulki ei soovita osta, need näitavad enamus ajast jumala villast.
omal ajal, kui sai ka õllesummerdatud, oli ikka kena komme pärast \"julguse kogumist\" neid \"Tanita\"-näitsikuid kiusata. Kahel aastal sai 4-5-6 lahja õlle järel end kaineks puhutud

Mõttetu kraam!
sõbral olemas (kunagine?) politsei-tester. See näitab küll kenasti, jääknähtudega vist liialdab isegi. Parem siiski liialdamine, kui \"probleemi eitamine\".
poole tunni pärast paneb mu sõber siis tele-eetris kanal2 saatejuht Madise samasse massinasse puhuma
teet,
popp ja noortepärane telestaar
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
16-05-2004, 22:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-05-2004, 22:08 PM ja muutjaks oli
nasa13.)
Ennem tõesti alkomeeter \"liialdagu.\"
Kui ikka kahtlus ja ühe peenutseva alkomeetri ka \"puhud\", siis ikka asjast selgem pilt. Eriti aktuaalne on see ehk nõ. järgmine hommik, kus justkui ollakse kaine, aga tegelikult õiget ettekujutust pole siiski. Ja kui ikka üsna pakiline sõitmine ees, siis ikka heameelega võtaks taskust alkomeetri ja puhuks.
Kui võimalik, siis \"järgmine päev\" mina isiklikult üldse ei sõida. Veres on niikuinii midagi ja olemine vahest ebakindel.