Postitused: 40
Teemad: 2
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
07-06-2016, 20:10 PM
Kas politsei tohib vabalt valitud kohas kassatäitmist sooritada?
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
07-06-2016, 22:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-06-2016, 22:25 PM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Neid ringliiklusega ristmikke on näiteks Tartust Viljandi poole üle mõistuse palju. 70 aastane ja seniilne, nagu ma olen- vähemalt minu jaoks. Ükspäev Märja kolmanda järel mäletasin, et rohkem neid pole. Sa jutt, nagu kaubiku tagant nina pistsin, nii uus ees. Piduriga hakkas külge ette, näha et ringist ei tule mul midagi välja. Veits gaasi ja põnts-põnts otse üle. Vilgutati pärast- peeti rullnokaks vast. Andke andeks, keda ehmatasin seekord...
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
07-06-2016, 22:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-06-2016, 22:44 PM ja muutjaks oli
h2rra.)
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Tõeline kaos päripäeva vindiga aga tsikkel mahub vast ikka vahelt lipsama?
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
08-06-2016, 07:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-06-2016, 08:05 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
Umbes samasugune triipude-ringide rägastik vaatas mulle vastu täna jõmpsikat lasteaeda viies. Eile olid töömehed mingi liikluslinnaku taolise asja lasteaia parklasse maha jooninud. Mina ei saanud sealt mitte s*****i aru, võib olla lapsed saavad. Üldse jäi mulle arusaamatuks, miks peavad lapsed õppima liiklema nina maas? Ega autod maa seest tule, ikke mööda tänavat ja märgid-foorid on kah veits kõrgemal, neljakäpakil ei näe hästi...
Takkapihta on parkla niigi liiga kitsas, nüüd on ruumi jäetud ainult mõne auto jaoks ja kui tahad A6-ga ühe korraga parkimisjoonte vahele pöörata, siis peab parkla servas olevast plangust nii lähedalt sõitma, et stange nurk pinde täis. Väljasõiduteele aga jooniti jalgtee kõrvale nii, et vastutulevad autod enam mööda ei mahu.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(09-06-2016, 10:38 AM)v6sa Kirjutas: A lasteaiast küsisid uue liikluskorra kohta?
Põle küsida, šefid puhkavad. Ainult paar tädikest karjatavad väheseid põnne, kelle vanemad tööl. Eks ma sügisel veetšel küsin. Küllap selgub, et kõik vastab parimatele välismaistele analoogidele jne ja mina, halb ning kuri inimene ei saa lihtsalt aru. Aga ma küsin ikka!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(09-06-2016, 15:29 PM)Basilio Kirjutas: (09-06-2016, 10:38 AM)v6sa Kirjutas: A lasteaiast küsisid uue liikluskorra kohta?
Põle küsida, šefid puhkavad. Ainult paar tädikest karjatavad väheseid põnne, kelle vanemad tööl. Eks ma sügisel veetšel küsin. Küllap selgub, et kõik vastab parimatele välismaistele analoogidele jne ja mina, halb ning kuri inimene ei saa lihtsalt aru. Aga ma küsin ikka!
Vbolla on tegu ülemineku variandiga sellest: Tavaline LE oleks liiga tuim patsaanidele vmidagi ?
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 40
Teemad: 2
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Kuna pardakaamera eraldi rubriiki pole veel olemas, siis postitan siia. Mõistusevastasust on niivõrd-kuivõrd, aga üks suur küsimärk ikkagi tekib, et miks ja kuidas? Ja kas helisignaali ja vilkureid kasutanud politseibuss oli töösõitu tegemas seoses selle juhtumiga? Mina ei ole video autor