19-09-2016, 12:15 PM
Kas mitte siin pole eeskuju noortele ja iseäranis kogenematutele liiklejatele -
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/vid...d=75651819
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/vid...d=75651819
(25-09-2016, 00:59 AM)viplala Kirjutas: ...
joo mõistuse piires enne rooli istumist!
(25-09-2016, 16:25 PM)kr8nik Kirjutas: Beebilõusta videost.
Ilmselgelt on tegemist väga-väga sügava hälbega isikuga ja kahjuks pole ta ainus taoline.
Rohkem aga häirib mind politsei reageerimine stiilis, et see on paha-paha, aga kuna me pole seda taadeldud radariga fikseerinud, siis pole midagi teha. Kas peame ikka alati ennem ära ootama, et kedagi surnuks sõidetakse???
(25-09-2016, 10:36 AM)v6sa Kirjutas:(25-09-2016, 00:59 AM)viplala Kirjutas: ...
joo mõistuse piires enne rooli istumist!
Millegipärast lõpeb liikluslollide õigustamine ikka alles siis, kui keegi oma lähikonnast on pihta saanud. Seniks on kodanikuõigused ja pahad mentit...
(26-09-2016, 01:00 AM)Marko Kirjutas: Väsinud tüüp on kordi hullem kui kaks õlut joonu. Paneme eraautodele tunnilugejad peale?Olen samuti seda meelt, et väsinud juht on ohtlik. Ainult et tunnilugeja peaks olema inemise, mitte masina küljes. Kui palju on meil neid, kes on ennast toimetuleku nimel töö juures rihmaks tõmmanud ja siis surmväsinuna koju kulgevad? Või tõusevad juba hommikul väsinuna, sest kannatavad kroonilise väsimuse käes? Võtaks kõigest puhkust, aga siis variseb majandusliku heaolu kaardimajake kokku.
(26-09-2016, 08:11 AM)Basilio Kirjutas:(26-09-2016, 01:00 AM)Marko Kirjutas: Väsinud tüüp on kordi hullem kui kaks õlut joonu. Paneme eraautodele tunnilugejad peale?Olen samuti seda meelt, et väsinud juht on ohtlik. Ainult et tunnilugeja peaks olema inemise, mitte masina küljes.
(26-09-2016, 01:04 AM)viplala Kirjutas: Mida ma selle kõigega öelda tahan, on see, et ka näiteks hr v6sa on teinekord väsinud enne rooli istumist, kuna kaarutas terve öö heina, või ta naine ei olnud tema soovide suhtes just eriti positiivselt meelestatud tema võlude suhtes eelmisel puhkehetkel ning nüüd on ta närvis rooili istudes, või väsinud, või fekaal keeb pere elust või mis iganes, ja nüüd tulge ja öelge, et see pereelu ei mõjuta teie liikluskäitumist rohkem kui pudel õlut... tra, viskame aga puid sinna kuhu meeldivam on käesolevas teemas...
...