Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
(Seda postitust muudeti viimati: 07-10-2016, 11:22 AM ja muutjaks oli h2rra.)
Töökotta gaasipliidile Beko 5512 on vaja vahetada maagaasi düüsid ballooni gaasi düüside vastu. Düüsid asuvad põleti kaane all. Ahju düüs on pliidi taga toru küljes. Paljudel pliitidel on ostes mõlema gaasi düüsid komplektis. Ehk leiab keegi? +372 5157923
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Äkki kellelgi vedeleb, või oskab kuhugi suunata.
Otsin 1.6 65kw Saxole ajutist doonorit, millelt juppe laenata, et tuvastada, milles mittekäivitumise probleem. Siiani viivad kõik teed läbiküpsenud ecuni, kuid ma väga kahtlen et see võimalik saab olla.
Sellise kapotialusega Saxot või Peugeot 106/306 siis vaja. (Ecu kõrvalistuja pool lanseka ja mootori vahel. Ühe suure pistikuga. Üks süütepool, mitte igal silindril oma.)
Jätkuvalt otsin omale võimast punktkeevituse aparaati. Tingimused on sellised,et 1.5 mm. pleki peaks saama 4 mm. karbi külge kinni lasta ja aparaadiga saaks ümber bussi jalutada. Võiks olla nii võimas,et kannataks 32A kaitsmega toimetada veel. Endal olemas lahjem asi mille olen nõus vastu andma vajadusel.
Kellel vedelevad ja sooviks neid mulle loovutada, palun ühendust võtta. Sobivad vanad kui uuema generatsiooni omad, isegi roostesed ja ilma päästikuta vms. mutilõks
(18-10-2016, 17:05 PM)baltex Kirjutas: Kellel vedelevad ja sooviks neid mulle loovutada, palun ühendust võtta. Sobivad vanad kui uuema generatsiooni omad, isegi roostesed ja ilma päästikuta vms. mutilõks
Ise ostsin Magaziinist paari kohaliku tugriku eest,aga kuna oled nn kodutu on täpset soovitust raske anda.
Otsin pildil kujutatud, väidetavalt turbakotti rekvisiidiks. Pilt tehtud 80-ndate esimeses pooles.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.