Postitused: 100
Teemad: 35
Liitus: May 2014
Maine:
4
13-07-2016, 01:52 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2016, 12:12 PM ja muutjaks oli
Vanatehnik.)
Katsun lähema päeva jooksul ära teha! Ma ise ka mõtlesin, et nagu pole, aga kahtlust tekitas eelkõige just see aastaarvuga sarnanev number. Mõtlesin ise et kas saab olla nii väike raaminumber, aga kodumaist väikseseerialist EW toodangut on nüüd mitme mehe poolt oletatud ja siis hakkab see juba loogiline tunduma. Ehk ongi nii. Aga pildid peagi!
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
13-07-2016, 11:59 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2016, 12:00 PM ja muutjaks oli
s2si.)
Üleval on vesipildil kiri International ja all Cycle. Keskel tundub olevat mingi lõvilise pilt?? Või pilt ja silmad petavad. Reinhold mingit Lion nimelist asja tegi aga sellel oli silt teistsugune. Tasuks seda vesipilti tõesti veel erinevate nurkade all pildistada.
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
13-07-2016, 16:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2016, 16:56 PM ja muutjaks oli
Marko.)
Tihtipeale on abiks kui välk sunniga sisse lülitada. Mõtlen ikka fotoaparaadi välku, mitte telefoni õnnetut dioodikest. Ja muidugi palju-palju duubleid, pärast arvuti taga suurel ekraanil hea sorteerida.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
Minu hinnangul on keskmine osa piisavalt hävinenud, et sealt mittemidagi välja lugeda. Säilinud on kiri "International Cycle" ja siis veel lõpus ehk "Co" vms. Ainuke tuvastamise viis on kui kellegil on samasuguse sildiga ratas, mis on loetavam ja selle võrdluse jaoks on nendest piltidest küll. Esialgu tuleb leppida teadmisega, et tegemist on jalgrattaga, mille mark ongi ehk International.
Maine:
4
Tõsi ta on, vesipilt keskelt nii hävinud, et ka parema tahtmise juures sealt midagi välja ei loe rohkem. Ehk oskab ksf Valdo siiski selle vähese põhjal midagi arvata?
Postitused: 770
Teemad: 565
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Nii palju veel lisateavet, et Vigala valla rattaregistrisse on millalgi 1935.-36.a. vahemikus ilmunud jalgratas International, raaminumber 5675.
Kas see on see International (Cycle), pole õrna aimugi, sama nime võisid kasutada mitmed tootjad.
Kümne ülejäänud valla rattaregistrist (mille andmed on mul digiteetritud) mul International-rattaid leida ei õnnestunud.
Ülejäänud valdade registrid kas ei ole säilinud või on Riigiarhiivis kataloogimata.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Maine:
4
Tänud väga põhjalike vastuste eest! Niisis üks salapärane EW ratas ta ongi. Hea, et üks tükike eesti jalgratta ajalugu jälle päästetud sai, mis oleks ajaloo hämarusse kadunud, rõõm!