07-11-2016, 20:05 PM
Kas tõesti on Tartumaal juba niipalju lund et postiljon ja prügiauto sõita ei saa? Täiesti ebaõiglane, meil siin lõunapool ainult 10-15 cm kohevat lund mis lükkamata teedel väga probleeme ei valmista.
(07-11-2016, 20:05 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Kas tõesti on Tartumaal juba niipalju lund et postiljon ja prügiauto sõita ei saa? Täiesti ebaõiglane, meil siin lõunapool ainult 10-15 cm kohevat lund mis lükkamata teedel väga probleeme ei valmista.
(07-11-2016, 20:21 PM)v6sa Kirjutas: Vaevalt seal poolt meetrit on, aga inimeste õpitud abitus on meil saavutanud väga kõrge taseme. Kui me juba ei ole ette jõudnud kesk-Euroopast, siis samal tasemel oleme küll. Kõik peab juhtuma eile.Mul kah naine viriseb juba,aga pole veel lundki.Raskeks läheb siis kui juba kõrged vallid tee ääres ja vallide vahe täis kitib.Sellest aastast kõrge kangoo autoks ja täitsa naudin paksemas lumes sõitu.Kisub kohe põllaleSamuti on hästi arenenud vingumislihased.
![]()
Harjumaa lõunapiiril ka napp 10 cm seda valget sitta. Aga tuleb tunnistada, et esineb oluliselt kõrgemaid tuisuvaalusid, mis elu paiguti huvitavaks teevad. Homne töölesõit saab olema meeleolukas.
(07-11-2016, 20:05 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Kas tõesti on Tartumaal juba niipalju lund et postiljon ja prügiauto sõita ei saa? Täiesti ebaõiglane, meil siin lõunapool ainult 10-15 cm kohevat lund mis lükkamata teedel väga probleeme ei valmista.
(07-11-2016, 20:21 PM)v6sa Kirjutas: Aga tuleb tunnistada, et esineb oluliselt kõrgemaid tuisuvaalusid, mis elu paiguti huvitavaks teevad. Homne töölesõit saab olema meeleolukas.
Mul küsimus austet Luigele. Kuidas deetsett lumehangedes ukerdades juhitav on? Ning kas nõukaaegsed polümeertooted omavad reaalset haakumist lumes/jääl?
Palju selle kolaka töökaal üldse on?
(07-11-2016, 21:06 PM)linnuke Kirjutas: Kas Kfl. Luik on omakandi nn.filantroop või abistab kohalik võim kah.(Röövliprojekt algusest lõpuni Ikka väga kiire ja äge)
(07-11-2016, 20:21 PM)v6sa Kirjutas: Vaevalt seal poolt meetrit on, aga inimeste õpitud abitus on meil saavutanud väga kõrge taseme.
(08-11-2016, 20:54 PM)hannest Kirjutas: Kas pole mingit karistust omavolilise avaliku tee haldamise kohta? Et äkki antusiastlik, aga oskamatu keerab kruusatee kalded tuksi vms?No entusiastidel pole sellist tehnikat millega kaldeid muuta.pigem see häda suvalise sahaga,et oled oma tee aukusi täitnud ja pisut kõrgem kivitükk minema lükatakse,aga saab hakkama,sest tähtsam,et tee lahti.
(05-11-2016, 01:08 AM)tanel. Kirjutas: A ma paneks lihtsalt ägedad led vilkurid, ikka need mis erinevate diskorežiimidega on.
(20-11-2016, 15:47 PM)mlsluik Kirjutas:(05-11-2016, 01:08 AM)tanel. Kirjutas: A ma paneks lihtsalt ägedad led vilkurid, ikka need mis erinevate diskorežiimidega on.
Jõudis vahepeal kohale pakk "Made in China" tulukestega... 10 dollari eest vast põlevad küll
(22-11-2016, 20:45 PM)vant Kirjutas: Mulle meeldib, et prioriteedid paigas on- enne LEDid ja alles peale seda jäätunud õhupuhasti
(20-11-2016, 18:04 PM)JaakH Kirjutas: Meelis alustab siis jõulukampaaniaga :Huvitav kaua need vastu peavad?
(28-11-2016, 17:28 PM)saarrand Kirjutas: Ole nüüd täitsa mees ja räägi uuesti, mismoodi sa tuvastasid, mis tal tagasillas viga oli? Käisin ka ühte pilli kaemas, on ka tagasilla veaga, aga seda ei tea keegi, mis seal sillas viga on. Suur katel käib ringi, aga käivitusmootor ei käi, sealt on ka mõned jupid jalutama läinud, seega elu sisse hetkel ei saanud panna.